HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.17. 06:04 :: lowoa

1994.július 17.

 

IMÁDSÁG ÉS MUNKA EGYENÉRTÉKŰ, MIT ISTENETEKNEK AJÁNLATOK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem, az Atya, ki eget és földet alkotta, a Fiú, ki megváltotta a világot, a Szentlélek Úristen, ki megszentelte mindeneket, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből, Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevében. Atyám, te felséges Istenem, hozzád szól alázatos szolgád szava, hallgasd meg alázatos imánkat. Fordulj felénk te dicső szentháromságú egy igaz Istenünk. Előtted áll a becsapott, a bűnbe esett ember.

 

Könyörögve kérünk, akik – ha kevesen is – csak benned bíznak és csakis benned remél­nek. Mindazok, kik követni akarják szent Fiadat, kik itt a földön járják nap mint nap keresztútjukat. Kik tisztán látják – nem a saját érdemük által – hanem a Szentlélek ereje és az ő ajándéka, a tisztánlátás kegyelme által – hogy az út, min az emberiség halad – nagyon kevés kivétellel – hova vezet. Nem a te akaratodat követi Atyám, rohan a végzete felé, ami mindannak a következménye, mit úgy neveznek: A BŰN ÉS BŰNHÖDÉS.

Mint a vak, ki nem tudja hova vezeti a bűn, mert nincs meg a tisztánlátás a, ami nem külső, hanem belső világosság, mert nem kéri és nem is igényli a tisztánlátás kegyelmét. Úgy megy az emberiség a végzete felé, mint a barom a vágóhídra. Ó, Atyám! Te mindezt tudod, de nem a te akaratod, hanem az örök törvény. Mint ahogy Isten végtelen kegyelme mindenkire egyformán árad és kiapadhatatlan, – de csak az éri el, ki maga is keresi és ez az akarás a mennyekbe viszi fel Isten végtelen kegyelméből, nem a ti erőtökből – úgy a bűn is viszi maga után a megkötözöttséget, mert rabul ejti és mindjobban magához láncolja, mitől csak Isten kegyelme, a bűnbánat szentsége szabadíthatja meg a saját akarata által.

 

De aki már bűnében megátalkodott, az bereteszeli lelke ablakát, hogy oda a fénynek még csak egy sugara se férhessen be, hogy földi hasonlattal éljek: kinek a testi szeme sérült, semmi sem bántja jobban, mint a fény, csak a sötétség, ami nyugtatja. Úgyanúgy, akinek a lelki szemeit – a belső látását – a bűn elvakította, nem kér Isten kegyelméből, sőt tagadja azt is, hogy létezik. Egyszerűen tudomást sem vesz róla. Testvéreim a sötét úton, hol a fény nem világít, nem tudja hova megy az ember.

Ezért kérünk, ó mennyei Atyám, rázd fel az emberiséget lázálmából, ne engedd, hogy görbe tükörből nézze a világot, mi mindig hamisat mutat. Vedd el Uram a gonosz hatalmát az ember felett, és mentsd meg őket, hisz szent Lelked ereje tartja fenn a világmindenséget, hogy ne is vesszen el közülük csak a kárhozat fia. Mentsd meg Uram a megtévesztetteket, a becsapottakat, a megcsalatottakat, mentsd meg Atyám a jóakaratú embert.

Szabj határt a gonosz hatalmának. Emlékezzél meg Istenem és mennyei Atyám, szent Fiad kereszten függő kínhalálára, kiömlött szent vérére. Emlékezzél vértől buzgó szent sebeire, átszúrt szívére és mentsd meg a jóakaratú embert. Hisz magadnak teremtetted őket, hogy szívük-lelkük benned megnyugodhasson mindörökre, a megváltó, az egyedüli üdvözítő szent Fia, Jézus Krisztus által. Ámen.

 

Testvéreim! Ne féljetek, mert Krisztus soha nem hagy el benneteket. Csak ti vagytok olyan oktalanok, aki elhagyjátok őt. De ő utánatok nyúl és szent kegyelme ereje újra visszavisz a helyes útra, ha ezt ti is akarjátok.

Keressétek őt a csendben, szívetek mélyén és keressétek őt az Oltáriszentségben, mert ő ott van. Nem kell nektek másutt keresni. Ahol hiszik Krisztus jelenlétét, ott van. Ahol nem hiszik Krisztus szentségi jelenlétét, ott nincs jelen. És ne higgyétek, hogy mindezen helyekre a Szentlélek vezet, ezt mind a gonosz, a hazugság atyja hiteti el veletek.

Ne legyetek olyan oktalanok, hogy ezt higgyétek! Ne törekedjetek olyan dolgokra, ami nem adatott meg nektek. A gonosz ismer benneteket, még jobban mint ti magatok! Készen áll a ti vesztéstekre úgy, hogy ti azt észre sem veszitek. Testvérednek erre külön felhívom a figyelmét.

 

Tudatosítsátok magatokban, hogy senkik és semmik vagytok. Mit kaptatok, Isten végtelen nagy kegyelméből, azt is érdemtelenül kaptátok. Legyetek Óvatosak! Olvas­sátok a Szentírást. A többi semmit sem ér!

Ne higgyétek, hogy ha össze-vissza olvastok minden könyvet – azt híve, hogy abból is lehet valamit tanulni – ez nem igaz! Csak megzavar és mellékvágányra viszi lelketeket. Gondoljátok, hogy utatok az üdvösséghez egy szál kötélen vezet, és ha ti nem fontoljátok meg minden lépésteket, a mélybe zuhantok.

Hányszor, de hányszor mondottam nektek: Hagyatkozzatok Uratokra, Jézus Krisztusra. Éljetek az ő jelenlevésében, nem tévedtek el. Végezzétek munkátokat, mit Istentől kaptatok, végezzétek Isten dicsőségére, mert hova az isteni gondviselés állított, ott a feladat.

Az élet az nem más, mint kötelességvállalás. Ne álmokban éljetek, hanem a valóság­ban!

Imádság és munka, egy és egyenértékű, mit Istennek ajánltok. A kötelességmulasztás még a bűnös ember szemében is hiba. Isten szemében bűn.

Ezért mondottam annyiszor, imádkozzál és dolgozzál. Pihenjétek ki fáradalmaitokat, hogy újra kezdhessétek a napot, Isten nagyobb dicsőségére. Ámen.

 

Testvérem, nehéz az út, ami még előtted áll. De ne félj, ha erődben megfogyatkozol, de hitedben soha! A fáradtság az emberi tulajdonság. Urad és Istened, Jézus Krisztus is elfáradt, mert felvette az ember természetét egy lett közületek, a bűnt kivéve. Sokat csalódsz, Urad is sokszor és sokat csalódott az emberben. De végigjárta azt az utat, mit az Atya elrendelt az ő egyszülöttjének és betejesítette azt maradéktalanul. Soha ne kapkodjatok olyan feladat után, mi nem a tiétek. Maradj meg kicsinek, senkinek, észre­vétlennek. Ne álmodozzál, ne képzelődj! Fogadj el mindent természetesnek. Majd amit az Úr közölni akar, azt váratlanul, mikor nem is gondolod, megtudod.

De ne félj! Az Úr veled van, melletted áll mindig a bajban, de te ne feledkezzél meg róla sem jóban sem rosszban. Kitartani Krisztus mellet, Krisztussal és Krisztusért. Bízd rá magad Uradra, Istenedre, az egyedüli üdvözítődre, mert fontos volt az ő számára a te üdvösséged, és felvitte bűneidet a gyötrelmek fájára és életét adta a te üdvösségedért és azt mondta: “JÖJJ, KÖVESS! Az utat is megjelölte. “Ha követni akarsz, minden nap vedd fel keresztedet és kövess engem és csak így érsz el hozzám, más út nincs számodra. Utad végén ott vár rád a megfeszített szeretet, ott megtudod, mibe kerültél nekem. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt akarom, áldjon meg benneteket Testvéreim az örök Atya, ki utatokat megszabta, az ő szent Fia, az Úr, a megváltó, az egyedüli üdvözítő, Jézus Krisztus, ki őriz és mellettetek áll a nehéz úton. Isten szent Lelke a világ Világossága, az Igazság Lelke, ki a jóra int, töltsön el benneteket a dicső szentháromságú egy Isten kegyelmének ereje legyen közbenjárótok a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja, Mária. Védelmezzen benneteket Szent Mihály főangyal, hogy győzelmesen térjetek meg a rátok bízott feladatok elvégzésével, Isten szent színe elé, hol megméret­tettek Isten szeretete által. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, értetek és veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása