HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.30. 07:05 :: lowoa

1995.július 30.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, ki egek és föld alkotója, az ő szent Fia; Jézus Krisztus, Isten egyszülöttje, a világ megváltója, az emberiség megváltója, láncaitok megoldója, az üdvösségetek szerzője, és Isten szent Lelkének; a Szentlélek Úristennek, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Áldjuk és magasztaljuk az Atyát, a világ Urát és teremtőjét, ki a Fiúnak adott át minden hatalmat, mennyben és földön, ki minden ellenségét lábai alá vetette zsámolyul. Ki legyőzte a halált és letaszította trónjáról a sátánt. Ki üdvözíti mindazokat, kik a krisztusi utat járják, ki szent Lelke által keresi a bűnbe esett, a megcsalódott jóakaratú embert, hogy ki benne hisz, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen őáltala és őbenne.

 

Áldassék a te szent neved, szentháromságú egy igaz Istenünk, ki annyira szerette az embert, hogy egyszülött Fiát küldte el, hogy üdvösségre szólítsa az embert, hogy egy legyen közülünk, a bűnt kivéve!

Szavával tanított, cselekedeteivel példát adott nektek és megmutatta azt a szeretetet, mivel szeret mennyei Atyátok benneteket és ennek a szeretetnek a nagysága ott lett bemutatva a Golgotán, fel lett emelve a kereszten az isten-ember; Jézus Krisztus, hogy ez a szeretet szemmellátható és kézzel fogható legyen mindnyájatok részére.

“ime a szeretet, ki sebein jUgg borzalmas kínok között a kereszt fáján, megalázva, meggyalázva az utolsó rablógyilkosok közé sorolva.

Hisz abban az időben a kereszthalál a legutolsó, az elvetemült gyilkos része volt. Fel sem tudjátok fogni, sem elmétekkel, sem szívetekkel ennek a szeretetnek a végtelen­ségét. Ebben az a legszomorúbb, hogy fel sem akarjátok, mert aki akarja, az fentről meg is kapja azt a kegyelmet, hogy befogadja ennek az áldozatnak nagyságát és mélységeit. És ki kész arra, hogy áldozatot hozzon ezért a szeretetért, ki vállaira meri venni és soha le nem tenni azt a keresztet, mi az ő vállaira szabott az isteni szeretet, ki követi Krisztusát a tövises úton, a testi-lelki szenvedésen át, bátran, szilárd akarattal ellenállva a kísértőnek, csak Krisztusra figyelve, az ne féljen semmitől, mert Ura és Istene mellette van, kegyelmének szent ereje mindig talpra állítja, nem engedi elesni, ha lába néha meg is botlik.

Ó, mennyei Atyám! te dicső szentháromságú Istenünk, könyörülj az emberen! Adj munkásokat az aratásb a, mert sok az aratni való, a tiszta búza között sok, nagyon sok a gyom. Küldd el angyalaidat, hogy válasszák ketté a tiszta búzát a gyomtól, a bárányo­kat a farkasoktól, mert a gyom erőszakosan burjánzik, a farkasok vérszomjasak.

Ne engedd Uram a tieidet elveszni! Hisz Uram te mondottad: “Megőriztem Atyám, kiket nekem adtál, nem is veszett el közülük csak a kárhozat fia.” Emlékezz vissza erre Atyám, ég és föld ura. Védd meg a tieidet! Térítsd magadhoz a megtévesztett,

jóakaratú embert. Indítsd őket szent Lelked által a bűn felismerésére, a tökéletes bánatra bűneik felett, mert sok, nagyon sok a becsapott és megtévesztett ember. Sok az is, kik csak szájukkal tisztelnek téged, de szívük és cselekedeteik messze vannak tőled. Ezért kérlek és könyörgök hozzád Uram és én Istenem, ébreszd fel az embert, rettenetes álmából, add meg a tisztánlátás kegyelmét, hogy felismerje magát a te szemeddel lássa meg halhatatlan lelkének állapotát, de egyben mutasd meg a helyes utat számára, ami eddig is előtte állt, de bűnei eltakarták szemei elől.

 

Hozzád fordulok, ó szeplőtelenül fogantatott szűz Mária, a te anyai szíveden keresztül fordulok szent Fiadhoz és az örök Szentháromsághoz, hogy adjon még egy lehetőséget az embemek, ne vesse a búzát a konkollyal együtt a tűzre. Válassza ketté a kosokat a bárányoktól, akár csodával is térítse haza a tékozló fiúkat. Tudom Atyám, neked min­den lehetséges, mert szereteted nem ismer határt. Áldassék a te szent neved most és mindörökké. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim, Krisztusban. Haladjatok ezen az úton, mi Krisztus nyomdo­kain halad. Erről le ne térjetek, senkinek ne engedjétek befolyásolni magatokat, mert nincs az a sok ima, ami sok lenne. Nincs az a sok jócselekedet, ami sok lenne! Lebegjen mindig előttetek az, hogy Krisztus kereszten függő szeretetét felülmúlni nem lehet, mert Uratok a második isteni személy, ő akkor is tökéletes Isten volt, mert nem istenségének volt szüksége arra, hogy kínhalált haljon, hanem irántatok érzett végtelen szeretetének, mert azt akarta és akarja ma is, hogy üdvözüljetek, ne pedig elvesszetek. Ezt nem tudja felfogni a bűnébe belevakult ember. Mert mint már a múltkor is mondottam, de mondom ismét: “Az emberiség nagy része úgy megy a pusztulásba, mint a barom a vágóhídra.” A vesztébe rohan az emberiség, szédületes gyorsasággal.

 

De ti imádkozzatok testvéreim Krisztusban. Esdjétek le a kegyelmet, lelkeket kérjetek, hogy a megtévedtek, becsapottak, a tékozló fiúk visszataláljanak az atyai házba. Tegyétek minden munkátokat Istennek felajánlva. Imádkozzatok és dolgozzatok! Testi és lelki szenvedéseiteket is vigyétek a kereszt tövébe, mint égő áldozatot.

Meg fogtok erősíttetni hitben, szeretetben, béketűrésben és alázatban, alázatos és állhatatos imában és engesztelésben. Megkapjátok a tisztánlátás kegyelmét.

Ti csak higgyetek, reméljetek és szeressetek! Bizalmatok helyezzétek Uratokba, Jézus Krisztusba. Hagyatkozzatok az ő irgalmas szeretetére és hagyjátok a kegyelmet mű­ködni szívetekben, és semmitől se féljetek. Ámen.

Testvérem, csak Krisztusnak és Krisztusban élj, hogy te is elmondhasdd Szent Pállal: “Már nem én élek, hanem Krisztus él bennem.” Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvéreim Krisztusban az örök Atya, az ő szent Fia, mert övé a hatalom és a dicsőség, mert az Atya minden hatalmat neki adott mennyben és a földön, Jézus Krisztus, Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristen, ki a lelkek megmentője, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja: Mária, a bűnösök oltalma és menedéke, a föld reménye. Szent Mihály főangyal védel­mezzen benneteket megtépett báránykái az isteni megváltónak. Istennek minden angyalai és szentjei oltalmazzanak és védjenek az eljövendőkben, Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled és értetek és veletek. Ánnin.

komment

süti beállítások módosítása