HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.17. 10:14 :: lowoa

1995. szeptember 17.

 

BOLDOG AZ A SZOLGA, KIT URA ÉRKEZÉSE ÉBREN TALÁL

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus, áldott vagy testvéren a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem, az Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és Isten szent Lelke; a közöttetek élő Szentlélek Úristen szent kegyelméből.

Imádkozzunk Testvérem! Imádunk egy igaz Istenünk, a dicső Szentháromságban; úgy mint Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és a Szentlélek Úristen pedig megszentelője a teremtett világnak. Minden imádat, minden hódolat és minden dicsőség és dicséret a tiéd, te dicső szentháromságú egy igaz Istenünk. Mert ebben a hármasságban teljesedik be az egy igaz Istenség. Mert mint mondotta Uratok, Istenetek; Jézus Krisztus; “Ki látott engem, az látta az Atyát is, mert én és az Atya egy vagyunk. Mert mint ahogy az Atya szereti a Fiút, úgy a Fiú is szereti az Atyát. Aki pedig szeret engem, azt szereti az én Atyám is. ” Miért nem fogjátok fel ennek az ígéretnek a mélységét és magasságát?

Ennél egyszerűbb és ennél nagyobb ígéretet még ember nem kapott! Hisz teremtő mennyei Atyátok szívetekbe ültette a szeretetet és vágyat ültetett szívetekbe a viszont szeretetre, ami az Atya szeretete, mit a Fiú; Jézus Krisztus hozott el nektek az égből. Mit mindenkinek érthetően elmondott szavakkal és láthatóan bemutatta ennek a szeretetnek a nagyságát, a kereszten sebein ruggő kínhalála által. Ezt az áldozatot, ezt a szeretetet megköszönni – arra nincs emberi szó – csak az Istennek szentelt élet, kik vállukon hordják azt a keresztet, mit az isteni szeretet erejükhöz mért. Mi ezen felül van, az már Isten – a kegyelem ereje – mi segít és erőtöket kiegészíti. Mert azt is mondotta Uratok: “Erőtökön felül nem engedlek benneteket kísérteni.

Hálatelt szívvel adjunk hálát Urunknak, Istenünknek! Adjatok hálát Urunknak, mert arra is ígéretet kaptatok, mikor Uratok, Megváltótók azt mondotta:” Nem hagylak árván titeket. Én veletek leszek a világ végezetéig. ” Van-e ennél nagyobb szeretet? Hisz milyen találóan fejezitek ki ti is, mikor Istent mint gondviselőnek hívjátok, és jól teszitek, mert Uratok, Istenetek a szó legszorosabb értelmében viseli gondotokat. Csak ti balga és szűk látókörű emberek nem tudjátok felismerni, mert bűneitek vakká tesznek benneteket, de nem is akarjátok. A kegyelem hányszor, de hányszor utánatok nyúl, meg akarja érinteni szíveteket, de ti bezárjátok az ajtót, utána pedig még hányszor, de hányszor kopogtat a bezárt ajtótokon, de a ti antennátok csak a világ zaját hallja, belesüllyed abba a pocsolyába, minek a felszínét a pénz, a hatalom, a könnyű élet reménye, a testi örömök, a szenvedélyek fedik be, hínárt szőve lelketek körül. Észre sem veszitek, hogy alatta a láp mocsara, mi elnyeli lelketeket, mi testi lelki halálotok lesz. Itt már nagyon ritkán kiált Isten felé a lélek. Isten nevét csak káromlás formájában ejti ki rettenetes száján, mert ráeszmél és eljut a tudatáig, hogy hova jutott és még mindezért Istent – a jóságost, a szerető Istenét, ki elvérzett a keresztfán érte – vonja felelősségre.

Eszébe sem jut, hogy bűnbánó lélekkel megbánja bűneit, pedig Isten mindent megbocsájt. Nincs az a szörnyű bűn, mit a kegyelem, mit a szeretet felül ne múlna, az irgalom meg ne bocsátana. Mint már annyiszor mondottam, a megbánt bűnökre van bocsánat, a meg nem bánt bűnökre nincs bocsánat, azok megtartatnak.

Áldunk, imádunk mennyei egy igaz Istenünk, ezért a végtelen szeretetért, mivel szereted a tieidet. Kérve kérünk, hogy a tieid lássák meg azt az utat, mi göröngyös ugyan, de biztos talajon halad Krisztus nyomában. Mennyei örök Atyám! – hol várod gyermekeidet, kiknek szemük túl látott a káprázaton és keresitek az igazi szeretetet, ki nem vezeti tévútra. Mert mondottad Uram, Jézus Krisztus: “Keressetek és találtok, kérjetek és adatik, kopogtassatok és ajtót nyitnak nektek.

Tehát aki keresi Istenét, az meg is találja és megnyílik előtte Isten országának kapuja és öröme teljes lesz. Ámen.

Testvérem és testvéreim! Még egyszer mondom, ne féljetek, ne remegjen a szívetek! Halhatatlan lelketeknek a világ nem árthat, ha ti szabad akaratotokat felajánljátok Krisztusnak, a Megváltónak, és Krisztus jelenlevésében éltek. Haladni a megkezdett úton! Bízzátok magatokat Isten gondviselő szeretetére és nincs mitől félni. Megkap­tátok és megkapjátok a Szentlélek ajándékát a tisztánlátás kegyelmét, csak kérjétek, nap mint nap. Imádkozzatok és dolgozzatok! Ha botlotok, tudjátok az utat és Krisztus mindig talpra állit, benneteket, a bűnbánat által bűnbocsánatot nyertek.

“Ne akarjatok a világ szemében sem nagyok lenni, sem okosak. Mert szavatokat meg sem érti. Ha valakit figyelmeztettek alázattal tegyétek, csupán szeretetből. Az már tőle jUgg, akaratán múlik, hogy hallgat-e rátok, Ne akarjatok erőszakkal senkit a jó útra téríteni, mert az ellenkezőt éritek el.

A többit bízzátok Uratokra, Istentekre. Maradjatok meg kicsinek, még többet mondok, porszemnek! Hanem keressétek Isten igazságát. Testeteket hajtsátok a lélek igájába, mint már annyiszor mondottam és nem győzöm eléggé hangsúlyozni “Imádkozni és dolgozni.” Soha ne a kényelmet keressétek, mert csak a testnek szolgáltok. Mit mondott Uratok, Istenetek; Jézus Krisztus: “Keressétek először Isten országát, a többi hozzáadatik nektek.” Így éljetek és üdvözültök. Ámen.

Testvérem, imádkozzál és dolgozzál! Munkád és fáradságod is legyen Isten dicső­ségére felajánlva. Imáidat ne mulaszd el, törekedj a tökéletes imára! Mindent ajánlj fel nap mint nap, úgy ahogy eddig. Isten Lelke mindig rávezet azokra a feladatokra, mit neked el kell végezni. Ajándékaidat oszd szét az emberek között, kiket a Lélek hozzád vezet. Feladatodat nagyobb komolysággal, imával és szeretettel végezd. Kérdd előtte Isten Szent Lelkének segítségét, alázattal és szeretettel. Senkire ne erőltesd, senkit ne hívj, bízd mindezt Uradra és Istenedre. De senkit ne küldj el. Végezd feladatodat Isten nagyobb dicsőségére, míg Isten haza nem hív. Öltöztesd fel lelkedet Isten kegyelmével, és őrizd lelked köntösét, hogy mikor Urad szólít, beléphess Urad örömébe. Készülj nap, mint nap erre a találkozásra, mert mondotta Urad és Istened, Jézus Krisztus: “Boldog az a szolga, kit Ura érkezése ébren talál.” Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áljdon meg a gondviselő Atya, bűneid megváltója; Jézus Krisztus, utadat vigyázza a Szentlélek Úristen. Oltalmazzon a szeplőtelen Szűz, Isten anyja Mária. Védelmezzen Szent Mihály főangyal, Istennek minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása