HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.20. 10:16 :: lowoa

1983. szeptember 20.
GYŰJTS KINCSEKET, DE NE A MULANDÓNAK, HANEM A MARA­DANDÓNAK, ÉPÍTS MAGADNAK HÁZAT, DE NE E VILÁG SZÁMÁRA
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Isten, a Szentháromság egy Isten nevével, a mi Urunk, üdvözítőnk szent kegyelméből, kinek áldott legyen szent és feddhetetlen neve mindöröktől és mindörökké, Ámen.
Áldassék és dicsértessék az Úr, az Isten, a Megváltó, ki az Atya jobbján ül. Áldassék a te szent neved mindig és mindenkor. Te szent, te megváltó, te szerető, te aki szeretetből kiontottad minden csepp véredet, légy irgalmas, légy kegyes, légy megbocsátó, a te esendő gyermekeidhez. Irgalmazz és kegyelmezz! – te égi király most és mindenkor. A gyermekednek légy elnéző gyengeségei felett és erősítsd meg a te akaratod és végtelen nagy kegyelmed által. Bocsásd meg neki a kicsinyhitűségét, mi néha megejti. Erősítsd meg hitben, szeretetben és tisztánlátásban. Add meg a te szent adományodat az eleven reményt, mi elevenen tartja lelkét a bűnnel szemben. Kérlek Uram Jézus az Atya nevével, és kérem felséges Atyádat a te szent nevedben, hogy adja meg neki azt a nagy ajándékot, mit Szent Lelked adhat. Először az eleven hitet, az eleven reményt és az égő szeretetet. Add meg neki a bölcsesség szent adományát a lelkek megkülönböztetését és add, óh Uram! a tisztánlátás kegyelmét, hogy mindig és mindig előbbre jusson Hozzád, te végtelenül szerető Isten. És kérem még szent erőd kegyelme, töltse be egész lelkét. Áldassék és dicsértessék az Atya, az Ö szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus, mindörökké és örökkön. Ámen.
Testvérem! Könyörögj minden nap ezért a szent adományok részességéért, mert ha állha­tatos vagy, megadja neked a te Urad és Istened. Amennyiben a te gondolatod Istené, úgy a te gondodat is magáénak tartja a te Urad. Imádkozz sokat!
A föld gondja nem a te gondod, mit törődsz te a földi gondokkal, a te gondod ne a földé legyen, mert ez mulandó. Keresd előbb Isten országát, a többi majd hozzáadatik neked. Higgyél testvérem ennek az isteni ígéretnek. Hogy mások esetleg bolondnak tartanak? – mi gondod rá! Te tedd meg ami a magadé. A többi már nem tartozik terád. Kérd a te Urad Istened békéjét, és lelked békességben dicsérheti az Urat.
Nem a test békéje a fontos, mert az nem jelenti a lélek békéjét is. Ezért mondom, imádkozz és imádkozz! Mert az ima nagyon nagy fegyver a te kezedben. Azt mondom, gyűjts kincseket, de ne a mulandónak, hanem a maradandónak. Építs magadnak házat, de ne az e világ számára. És mi több, munkálkodjál is a lelkek megmentésén, mert erre a feladatra szánt téged a te Urad Istened. Mit félsz te a világtól? Mert nincs az a törvény mi lelkedet megfoszthatná a teljes szabadságtól. A világ csak a felett ítélkezhet, ami a világé, ami a mulandó.
Tehát nem rajtad uralkodik a világ, hanem te, a te lelked uralkodik az e világin.
Ezért mondom nincs mitől félned. Testvérem haladj egyenesen előre a kijelölt úton és semmi evilági ítélet vagy előítélet le ne tántorítson róla. Mert ami benned halhatatlan, az te magad vagy, a halandónak nincs hatalma felette. Légy egészen Krisztusé. Fel kell szabadulni a test uralma alól, és légy hűséges hitben, szeretetben. A babér azé, aki célba ér. Tehát aki kitart mindvégig. Mert aki megáll félúton, az langyos és utálatra méltó, mert azaz ember senkié, de nem sokáig, mert a poklok hiénái lecsapnak rá és elragadják. Ezért mondom az úton megállni nem lehet. Vagy előbbre, vagy vissza!
De minden embernek kezében van a fegyver, éspedig olyan fegyver, amiből nem fogy ki soha az ima, ima magadért és másokért.
Most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg a mennyei Atya, az Ö Szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus és a Szentlélek Isten, és töltse be lelkedet a Megszentelő Kegyelem az ő adományaival. Téged testvérem az Úr Jézus szent áldása kísérjen végig a földi utadon. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása