HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.05.30. 06:40 :: lowoa

1985. május 30.
 
BÁR LENNÉL HIDEG, VAGY MELEG, DE MIVEL LANGYOS VAGY, KIVETLEK SZÁMBÓL
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem a mindenható Atya Isten, a megváltó Fiú Isten, a lelket betöltő és vigasztaló és erősítő Szentlélek Isten szent nevében és a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által.
 
Imádkozzunk testvérem és kérjük a megszentelő kegyelmet, az életet adót, a vigasztalót, hogy szent kegyelme erejével töltse be a mi lelkünket és erősítse hitünket. Erősítse akaratunkat az üdvösség elérésére a magunk és felebarátaink számára. Világosítson meg bennünket, hogy megérthessük az evangéliumok értelmét és fel­ismerjük a kísértést, mint bűnbevivő erőt.
Imádunk és dicsőítünk mennyei Atyám, hogy elküldted a mi lelkünkért a te szent Fiadat, a mi Urunkat Istenünket, Jézus Krisztust. Magasztalunk Uram Jézus, hogy nem hagytál egyedül minket, esendő gyermekeidet és elküldted a vigasztaló és erőt adó Szent Lelket, a harmadik isteni személyt, a Szentlélek Úristent, hogy állandó munkál­kodása által a megváltás dicsőségébe vitessen az ember. Mert mint vezeted egyházadat kétezer év óta, úgy vezetsz bennünket külön-külön a megváltás dicsőségébe, hogy a megváltás dicsőségének részesei lehessünk, kik befogadunk téged. Imádunk téged Szentlélek Úr Isten.
 
Te, aki közöttünk munkálkodsz, ki megkondítod lelkünk harangját, ki figyelmeztetsz, ki megnyitod értelmünket, te kegyelmek hordozója, üdvözlégy! Ki elviszel bennünket a Fiú, a mi Urunk, Jézus Krisztus útjára és mutatod az utat, ahol az Úr előttünk halad, ahol nekünk is követnünk kell, hogy általa és őbenne eljussunk az Atya színelátására. Mint ahogy “SENKI SEM JUTHAT AZ ATYÁHOZ, CSAK ÉNÁLTALAM” ­mondotta az Úr, Jézus Krisztus, úgy senki sem juthat a megváltóhoz a Szentlélek közreműködése nélkül. Áldott légy, te csodálatos Szentháromság, ki három személy vagy, de egy az Örök Isten. Kit áldunk és imádunk, dicsőítünk és hálát adunk végtelen nagy jóságodért és kiáradó szeretetedért. Hozsanna a magasságban, áldott ki jő az Úr nevében, hozsanna, hozsanna. Ámen.
 
Testvérem! Küzdj és küzdj a kísértés ellen. Mert a sátán kiszemelt téged, mert el akarja rabolni a legdrágább kincsedet a szeretetet, és helyébe lopni a gyűlöletet, mert már mint mondottam, hol nincs szeretet, ott a gyűlölet uralkodik. Mint ahogy a tűz és a víz nem él meg egymás mellett, mert vagy a víz oltja el a tüzet, vagy pedig a tűz emészti el a vizet, tehát megölik egymást, úgy, hogy az egyik mindig életben marad. Így van a lélek is a szeretettel, ha beengedi lelkébe a gyűlöletet, annak célja, hogy szívedből kioltsa a szeretetet. Hol nincs szeretet, ott nincs Isten, és hol nincs Isten, ott a sátán uralkodik. Mint ahogy a vas sem lehet egyszerre hideg is meg forró is, mert a kettő kizárja egymást, de viszont lehet langyos, ami mindkettőnél utálatosabb Isten előtt.
Mert mit mondott az Úr a “Jelenések könyvében”: “BÁR LENNÉL HIDEG, VAGY MELEG, DE MIVEL LANGYOS VAGY, KIVETLEK.”
 
Testvérem most arról tanítalak kik azok a langyos lelkek. Az ilyen ember elveszti bűnei miatt a Szentlélek ajándékát, a tisztánlátást és becsapja saját magát és be akarja csapni Urát és Istenét. Hazudik Urának és Istenének. Mert aki nem lélekben és igazságban imádkozik, az meghazudtolja magát Isten előtt. Mert aki szóban és cselekedetben nem imádja Urát és Istenét, az mind langyos, ha még oly sokat is imádkozik, mert ha a szót nem fedik a tettek, az csak üres locsogás és hazugság Isten szemében. Még többet mondok: ennek az embernek a száján még az imádság is bűnné válik, mert aki gyűlöletet táplál szívében embertársai iránt, az az imádságával is Istent káromolja.
 
Testvérem, ezt ne téveszd szem elől, a sátán kísértését a gyűlöletre! Mert a gonosz gyűlöletre ingerel mások által és érzi szíved a gyűlölet halálos mérgét, de lelked szembeszáll. Küzd a lelked, mint ahogy küzd a tűz és a víz egymás ellen, mert valamelyiknek pusztulni kell. Te kéred Urad és Istened segítségét és a te Urad és Istened nem utasítja el a lelkedet, de megengedi a küzdelmet és a vergődést. Ne félj, Urad és Istened lábbal tiporta a legfőbb ellenségedet a sátánt. Kérd mindig és mindenben a te Urad és Istened segítségét, mert a gonoszt is, a kísértést is csak a megváltó Jézus Krisztussal tudod legyőzni. Mert egymagadban kevés vagy, mert a gonosz erősebb nálad. Ezért minden ügyedet vidd a te Urad és Istened elé.
Mint már annyiszor mondottam, hagyatkozz az Úrra, Jézus Krisztusra. Ezzel nem azt mondom, hogy az életed minden küzdelem nélkül zajlik. Az utadról nem veszi el az Úr a göröngyöket és a töviseket, hanem átsegít rajtuk. Ami annyit jelent, hogy erődön felül adja az erőt. Mert rögös az út, szűk a kapu, mi a mennyek országába visz, mondotta az Úr, Jézus Krisztus. Mert mondom minden erényt a szeretet tart össze.
 
Ezért hangsúlyozottan mondom, a gyűlölet a legfőbb bűn, mert ez halálos méreg, ami a szeretet ellen irányul és ami képes megölni a szeretetet, mert szeretet nélkül nincs erény. Mert szeretet nélkül nincs üdvösség! Ezért mondom testvérem, ne féljetek a küzdelemtől, mert minél több lelki értékkel bírtok Isten előtt, annál erőszakosabban kísért a sátán.
Ha ti nem ragaszkodtok erőszakosabban Krisztushoz, elvesztek!
Ne feledd: Az Úr, Jézus Krisztus erődön felül adja az erőt. Ezért testvérem fél erővel senki sem éri el Isten országát, mert ezek a langyosak. Kérd mindig testvérem Isten szent kegyelmét. Kérd a Szentlélek Isten ajándékát, hogy töltse be a te lelkedet. Mert hol Isten lakozik, ott az Isten országa. Ámen.
Testvérem, ezen elmélkedj és kérd az Úr békéjét és kegyelmének szent erejét, hogy legyen veled mindvégig.
 
Most búcsúzom és azt mondom, a mennyei Atya szeretete, az üdvözítő Jézus megváltó kegyelme, a Szentlélek világossága és egyesítő ereje töltse be a te lelkedet földi vándorutadon, hogy menyegzős ruhád készen legyen, mikor belépsz az életre. Ámen.

Ármin.

komment

süti beállítások módosítása