HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.08.27. 08:08 :: lowoa

 

1996. augusztus 27.

 

NE FÉLJ TE KICSI NYÁJ, MERT ATYÁTOKNAK ÚGY TETSZETT, HOGY NEKTEK ADJA AZ ORSZÁGOT

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mennyei ö._ök Atya – a mindenség Ura és Istene – az ő e_szü­löttje, Jézus Krisztus, a megváltó Udvözítő és Isten szent Lelke, a Szentlélek Uristen szent nevével a dicső Szentháromság kegyelméből. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim! Dicsőség neked mennyei örök Atya, áldassék és felmagasztaltassék a te szent neved most és mindörökké. Dicsértessék szent Fiad, Jézus Krisztus mindörökké. Ámen.

 

Legyen áldott Isten szent Lelke, a hannadik isteni személy. Imádtassék a dicső szent­háromságú egy igaz Isten, mindig, mindenkor, örökkön örökké, Ámen.

 

Testvérem! Alázatos szívvel boruljunk le a végtelen Isten színe előtt, hisz mindig és mindenhol a színe előtt állunk. Köszönjük meg végtelen jóságát, felül nem múlható atyai szeretetét, kegyelmének bőséges kiáradását, a még bőségesebb megbocsátó irgalmát, mivel körülöleli az atyai szeretetével esendő, botladozó gyermekeit. Hisz szerető irgalmából elküldte értetek szent Fiát, szenvedése által megnyitott előttetek egy égi csatornát, hol bűnös lelketeket szent vérével mossa hófehérre az Isten Báránya, az eleven áldozat. Ennek az égi csatornának a neve a “bűnbánat szentsége” hova lerakhat­játok bűnös lelketeket. Hol nem kérdezik meg tőletek és nem is tartják számon, hogy hányszor járuitatok bűnbánó szívvel ehhez a lelketeket felemelő mennyei csatornához, ehhez a felül nem múlható kegyelmi forráshoz, mi Krisztus előtt lehetetlen volt az embemek, hogy Krisztus keresztáldozata után lehetséges legyen. Megértitek mindezt testvérkéim? Üdvösségetek ebben rejlik. Mert esendők vagytok. Ezért mondotta Ura­tok, Istenetek, megváltó üdvözítőtök: a juhok aktának ajtaja én vagyok. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Kik ezen a kapun várjátok, hogy megnyíljon számotokra, hova csak bűnbánó szívvel léphettek. Ugyan, mivel is dicsekedhetnétek? Mi az, mit nem tőle kaptatok? Mit értetek el életetekben az ő segítsége nélkül? Boldogok vagy­tok, ha ezt felismeritek! Mert ha hagyjátok lelketekben munkálkodni a kegyelmet, ha nem magatokban bíztok, a kegyelem megadja a lélek világosságát, szétosztja köztetek Isten szent Lelke kegyelmi ajándékait: a tisztánlátás kegyelmét, a bölcsesség kegyel­mét, mi által mindig felismeritek Isten akaratát, azaz felismeritek azt az utat, min nektek személy szerint haladnotok kell, hogy Krisztus nyomdokain haladjatok, mert ő kitaposta előttetek azt, hogy hazataláljatok, Atyátokhoz, a mindenség Istenéhez. Ámen.

 

Az előzőekben azt mondottam, hogy mindnyájotoknak külön-külön meghatározta azt az utat az isteni szeretet, min nektek haladnotok kell. Mert ahányan vagytok, külön­bözők vagytok, kettő ugyanaz nincs, de mindnyájan terhelve vagytok a rátok szabott kereszttel, de Uratok keresztetek nagyságához szabta erőtöket. Mert mit mondott az isteni Bárány, a kereszthordozó megváltó Üdvözítő: Erőtökön felül nem engedlek benneteket kísérteni.

Külön utakról beszéltem, mi Krisztushoz vezet, de mégis egy úton fut ez az út, miről Uratok beszélt “a keskeny és a szűk kapu”. Mikor Uratok tanított benneteket, mikor egy alkalommal azt mondotta; “Ne félj te kicsi nyáj, mert Atyátoknak úgy tetszett, hogy nektek adja az országot.” Tehát testvérem, ti sem féljetek! Miért is félnétek? Mikor ennyire szeret az Isten! Mert a szeretet megtartani akar és nem elveszteni! Ez lebegjen szemetek előtt, mikor a kísértő kétséget akar gyújtani szívetekben. De ti ismeritek az utat, hogy hova szaladjatok a gonosz elől, mint a bárány a farkasok elől, a jó Pásztorhoz. Semmitől se féljetek! Üdvösségetek a kezetekben van akaratotok által, ti pedig Krisztus kezében vagytok, honnan semmi és senki el nem ragadhat benneteket. Ezért mondottam már annyiszor, imádkozni és dolgozni. Ne engedjetek teret a gonosz­nak, ne szakadjatok el egy percre sem Krisztustól, a kegyelem forrásától, ettől a meg­tartó erőtől, és állhatatosak maradtok mindvégig, és meglátjátok Isten dicsőségét. Ámen.

 

Testvérem! Légy összeszedett, foglald le magad, mint már annyiszor mondottam, a testet munkával, a lelket imával. Tudom, küszködsz az összeszedett imáért, Csak abba ne hagyd, ha százszor megzavar a gonosz, te százszor kezd újra, mert kitartóan kísért és te pedig légy kitartóbb! A kegyelem ezt megadja neked. Ne engedd, hogy az anyagi világ lekösse figyelmedet. Hagyd a dolgokat a maguk rendje és módja szerint haladni, továbbra is ajánld fel magadat, úgy ahogy vagy Krisztusodnak. A te feladatod építeni Isten országát itt lent a földön, engesztelni, engesztelni. Kérd a bűnösök megtérését!

Engesztelni a bűnös világért, mert most is a szörnyű bűnök keresztre szegezik a szere­tetet. Ma is lándzsát döfnek Krisztus szeretettel lángoló szívébe. Ti pedig kicsi bárány­kák, imáitokkal töröljétek le Krisztus véres arcát. Váljatok Veronikákká, legyetek hős katonái Krisztusnak és semmitől se rettegjetek, mert Krisztus kezében vagytok. Legyetek gondolatban, testben és lélekben tiszták, cselekedeteitek igazak legyenek és meglátjátok Isten dicsőségét, mit azoknak készített, kik végigvitték keresztjüket azon az úton Krisztus nyomdokait követve, holle1kük üdvösséget talál. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg testvérem és testvéreim a mindenható, örök Isten, mennyei Atyátok, az ő szent Fia, Jézus Krisztus, ki a biztos úton vezeti az ő bárányait az örök hazába. Isten szent Lelke a Szentlélek Úristen, ki szent lelkével körülvesz benneteket, véd és őriz az örök élet számára. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária anyai szeretetével védjen és oltalmazzon benneteket, borítsa rátok védelmező palástját. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket a kísértésekben. Istennek minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása