HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.18. 10:16 :: lowoa

1983. szeptember 18.
 
 
MERT BIZONY MONDOM NEKTEK A TI URATOK ISTENETEK CSAK EGY KARNYÚJTÁSNYIRA VAN TŐLETEK!
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
       Köszöntelek testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által az Atya Isten dicsőségével, az Úr, az Isten; Jézus Krisztus szent kegyelmével, és a Szentlélek Isten megszentelő erejével, ki munkálkodjon a te lelkedben mindvégig.
 
       Áldott légy te üdvözítő Jézusunk, te az Atya egyszülött Fia, ki az emberért leszállottál a Földre, és emberré lettél, hogy megváltsd a te esendő gyermekeidet az örök kárho­zattól és üdvözítsd mindazokat, kik benned hisznek, bíznak és remélnek. Te valóságos Isten és valóságos ember, te velünk maradtál és valósággal közöttünk vagy. Mert bizony mondom nektek testvéreim, a ti Uratok Istenetek csak egy karnyújtásnyira van tőletek, nemcsak a benne bízóktól, hanem a bűnös embertől is – még többet mondok- még a gonosztevőtől is.
 
       Végtelen nagy szeretete megengedte minden embernek, hogy csak az akaratotok által minden időben, órában és percben és a perc ezred részében is elérhessétek, nektek csak akarni kell Krisztust, mert odaadta magát nektek, hogy üdvösségetek legyen. Ne felejtsétek el a ti Uratoknak, Isteneteknek minden egyes ember édes gyermeke mindaddig, míg egy pici remény van arra, hogy kinyújtsa kezét Krisztus felé, mert Krisztus nem az igazakért jött, hanem a bűnösökért. Mert a test orvosa sem az egészségeseké, hanem a betegeké. Mert a ti Uratok szánja a bűnös embert és segíteni akar, de senkit az ő akaratán kívül nem üdvözít.
 
       Testvérem! Imádkozzál továbbra is amennyit időd megenged, és ezt használd ki teljesen. Ne állj ellent a te Urad adományának, senki unszolására, mert az nem Isten szent Lelke akaratából teszi ezt veled. Te csak haladj a neked kijelölt úton, és ne térj le. Ne tartson vissza semmi. Mint már annyiszor mondottam add át a gondjaidat a te Uradnak Istenednek, mert a te gondod, gondja az Úrnak Istenednek. Te csak higgy és remélj! Az üzeneteket továbbítsd, mert azt nem azért bízták rád, hogy magadnak megtartsd.
 
       Imádkozz testvérem, mert az ima a biztos fegyver a te lelkednek a gonosz ellen. Tudja a te Urad, hogy a gonosz meggyötört, de te töretlen hittel álltad, ha lázadtál is a sorsod ellen, de a te Urad megbocsátotta bűnödet, mert az nálad mindjobban a teljes bánatot ébresztette fel bűneid iránt.
 
       Mint már mondottam, hogy ígéretet kaptál rá, hogy sorsod úgy alakul, hogy azáltal lelked mind jobban előbbre és előbbre jusson a Krisztushoz, az Üdvözítőhöz vezető úton. Ne félj testvérem! A gondod, ami most foglalkoztat az a te Urad gondja is, és te csak maradj „veszteg”. A te Uradé Istenedé a döntés, ami a te javadat szolgálja és minden úgy fog történni, mint már azt neked mondottam.
 
       Az idő a te Urad kezében van. Ne félj! A megoldás az más, mint amin te töprengsz. Légy türelmes, mert közel az idő. Ne félj! Te csak imádkozz! A fiad inkább a te kérésed és imádságod és az ő csekély akaratából Isten végtelen kegyelméből rá fog térni a hit és a szeretet útjára, amely majd a Krisztushoz vezető útba torkollik. De azt, hogy miként működik Isten végtelen kegyelme és milyen formában, az a te Urad és Istened dolga. Te csak imádkozz! Kérj erőt, és ne veszítsd el a reményedet, ha nem abban a formában jelentkezik, mint ahogy azt te kéred. Mert csak Isten, mert csakis a te Urad Jézus Krisztus tudja mi az, ami a te lelkednek a javát szolgálja.
 
       Testvérem! Még egyszer mondom, ne szomorodjon el a te lelked, keresd a békességet, remélj, higgy és szeress és nincs mitől tartani. Fékezd az indulataidat és hallgass, mert
az indulatban a lélek nem Istenét szolgálja, ott a sátán adja nyelvedre a szót és szítja a gyűlöletet szívedben. A te Uradnak gondja van terád, ne félj!
 
       Most testvérem búcsúzom és arra kérlek, azt a szent adományt ne hagyd elveszni senki unszolására sem. És kérd az Urat, hogy méltó maradhass hozzá és megadja neked. Ne félj testvérem!
 
       Áldjon meg a mindenható Atya, ki mind jobban vonzzon téged, az ő szent Fia, a mi Urunk Jézus Krisztus, ki kegyelmével árasszon el, és világosítson meg a szentlélek Úr Isten, és hasson el szent erejével. És még egyszer áldjon meg a mi Urunk Jézus Krisztus, és szent kegyelme maradjon veled mindvégig.
       Melletted vagyok a nap minden pillanatában és imádkozom érted és veled. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása