HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.09.22. 10:43 :: lowoa

1996. szeptember 22.

 

HIGGYETEK, REMÉLJETEK ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN SZERESSETEK

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ánnin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem és testvéreim Jézus Krisztusban. A mindörökké élő Atya, kinek szeretete átöleli és betölti a világot, a megváltó Jézus Krisztus, az üdvösségszerző, az Atya egyszülöttje, Isten Szentlelke, kinek isteni lelke lebegett a vizek felett a világ kezdetén, a szentháromságú egy Igaz Isten szent nevével és kegyelmének szeretetével, kinek ki nem mondható leereszkedő irgalmas szeretete. Ámen.

Imádkozzunk testvérem és testvéreim, kik még itt a földön várjátok Uratok Istenetek, Királyotok érkezését. Minden imádat és dicsőség Neked, szentháromságú egy igaz Istenünk! Áldassék és felmagasztaltassék a te szent neved örök Atyám! Legyen áldott szent Fiad, az örök Ige, az Atya egyszülöttje, a világ megváltója, az üdvösségszerző. Mert mint szereti az Atyát, úgy szereti őt az Atya, ugyanúgy szereti az embert, mert nem kárhozatra, hanem üdvösségre teremtett benneteket. Ennek a szeretetnek a nagysá­gát sem szóban, sem számokban kifejezni nem lehet. Csak alázatos, hálatelt szívvel, bűnbánó lélekkel, gyermeki szeretettel kell megköszönni a háromszemélyű, egy igaz Istennek irgalmas szeretetét. Leborulva kérünk, ó dicső szentháromságú egy igaz Istenünk, Szentlelked által teremts világosságot szívünkben. Vezess minket azon az úton, mit még a világ kezdete előtt rendeltél, mert Te már akkor is szerettél minket.

Legyen áldott a Te szent neved mindig és mindörökké. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Sok sok minden van, amit még véges elmétekkel felfogni képtelenek vagyok. Mert mit mondott Uratok: “Higgyetek, reméljetek és nem utolsó sorban szeressetek!” Szeressétek először Istent a Szentháromságban. Szeressétek embertársaitokat, mert mit mond majd azon a napon Uratok: “Mit nem tettetek meg a legkisebbnek, azt nekem nem tettétek, mit megtettetek a legkisebbnek, azt nekem tettétek”. Ezért mondottam már annyiszor, embertársaitokon keresztül lehet igazán szeretni Krisztust. Mit mondott Uratok: “Aki követni akar, az minden nap vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.” Tehát testvéreim! Aki kereszttel a vállán követi Krisztust, az nem önmagát szereti, hanem Krisztusát, ki megoldotta láncait. Ki önma­gát szereti, az nem Krisztusnak él, hanem csak magának hajszolja a hamis gyöngyö­ket, a kényelmet, az álörömöket, kereszt jükkel pedig, mit át kellett volna vinni a túlsópartra, megterhelik embertársaikat. Mit sem törődve vele, hogy azon az emberek hideg szívvel átgázolnak, akit pedig úgy kellett volna szeretni, mint önmagunkat. Erre utalt Uratok azzal a példabeszéddel (a szegény Lázár és a dúsgazdag Lázár). Nem véletlenül nevezte mindkettőt Lázárnak. Ezen jó lenne elgondolkodnotok!

Nagyon fontoljátok meg, milyen könyvet vesztek a kezetekbe. Vigyázzatok, mint már annYiszor felhívtam figyelmeteket arra, hogy a sátán milyen ravasz és fondorlatos. Már sokszor figyelmeztettelek benneteket, de nem győzöm eléggé hangsúlyozni, nagyon okos és intelligens. Tudott előtte gyengeségeitek. Odaáll elétek, akik itt a földön urok során keresik Istent. Nem tesz mást, csak mellékvágánYra vezeti őket, a jó látszatával. Nem mindig súlyos bűnökre csábít, mert az Istent kereső ember felismemé a gonoszt, hanem csak a mellékvágánYra tereli a lelket. És ti szegény testvéreim, meg vagytok győződve róla, hogy jó úton haladtok. Hány, de hány tévút van (mit szektának nevez­tek), én azt mondom holtvágány, ami sok esetben öngyilkosságba torkollik.

Ezért mondottam és újra ismételten hangsúlyozom: Engeszteljetek, engeszteljetek, engeszteljetek! Mentsétek a lelkeket!

Az ima, fel sem tudjátok fogni, mekkora fegyver a kezetekben. Szembeszegülhettek a sátánnak, lelkeket ragadhattok ki a kezéből, de azt is mondottam, apostolkodjatok! Hirdessétek Isten szeretetét! Hirdessétek a megbocsájtó szeretetét, hogy Isten üdvös­ségre teremtett minden embert! Mindenkinek csak akarni kell és Isten, a végtelen szerető Atyátok, megadja nektek. Testvéreim, kik Krisztuséi vagytok, ne féljetek figyelmeztetni embertársaitokat, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Ne tegyétek, ha látjátok, hogy felebarátotok a vesztébe rohan, hogy nem figyelmeztetitek. Hol a ti krisztusi szeretetetek? Vigyázzatok! Ezt számon kérik majd tőletek. Azt tudnotok kell, sokan nem hallgatnak rátok. Ti megtettétek, mit meg kellett tennetek.

Testvérem és testvéreim! Már annyiszor mondottam, figyelmeztettelek benneteket, hogy kevés az idő, közel, nagyon közel vannak a nagy megpróbáltatások. Ezért kis bárány testvéreim, kik a pásztort követeitek, mentsétek a lelkeket. Tudom ez nem könnyű feladat. Sokan kinevetnek, kigúnyolnak, leköpdösnek, sokakat közületek meg is vernek. De ez ne szegje kedveteket. Mert nem csak bárányai, hanem sorstársai vagytok Uratoknak, Isteneteknek, mert vele is ezt tették. És mindezeknek ellenére magára vállalta minden ember bűnét, még a keresztrefeszítőkét is, odanyújtva a bűn­bánat szentségét, hogy üdvösségük legyen őbenne és őáltala.

Mint ahogyan Cirenei Simon segítette vinni Krisztus keresztjét, ugyanúgy ti is ezt megtehetitek. Segítsétek ti is vinni embertársaitok keresztjét, hisz Krisztusban testvérek vagytok. Igy váltok Uratok, Isteneteknek nemcsak katonáivá, még többet mondok; ba­rátaivá. Mindezt ne azért tegyétek, mérlegelve azt, hogy mindezért milyen jutalmat kaptok, hanem csak csupán szeretetből, Isten és embertársaitokért. Igy nem csak kato­nái, apostolai és barátai is lesztek Uratoknak, Isteneteknek, az értetek sebein függőeleven áldozatnak, kinek áldozata meghozta minden ember részére az üdvösséget. És ezt csak akarni kell. Csak a krisztusi útra lépni kell, hogy mikor léptek rá, nem tartják számon. Üdvösségetek titka ennyi, kitartani mindvégig és üdvösségetek Krisztusban lesz. És örömötöket senki sem veheti el tőletek. Ámen.

Most búcsúzom. Áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az örök Atya, ki várja érkezéseteket. Az Atya egyszülöttje; Jézus Krisztus, ki kitárta előttetek a mennyek országa ajtaját, hogy örömötök teljes legyen. A Szentlélek Úristen, ki vigyázta lépteite­ket, hogy utatok ne mellékvágányra lépjen. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz ol­talmazzon és legyen közbenjárótok szent Fiánál. Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket az ordító farkasok között. Istennek minden angyalai és szentjei imád­kozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek, veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása