HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.11.23. 08:32 :: lowoa

1999. november 23.

 

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk Jézus Krisztus szent kegyelme által, Ámen. Ármin vagyok, ne félj.

 

Köszöntelek testvérem és testvéreim Krisztusban. Az Atya szerető irgalmával, ki eget és földet teremtette, a Fiú; Jézus Krisztus, a titeket megváltó áldozata által, Isten Szent Lelkének kiáradása által. Köszöntelek benneteket, kik Istentől kapott szabad akaratuk által járják a krisztusi utat és építik szívükben Isten templomát, az Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristen nevében, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelme által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim! Minden áldás és imádat tied szerető mennyei Atyám, Istenem és mindenem. Legyen áldott és imádott mennyei felséged, megbocsátó irgalmas szereteted, a te végtelenül türelmes atyai jóságod. Mikor láttad gyermekeid bukását nem tagadtad meg őket, hanem elküldted prófétáidat. Hírül adtad egyszülött szent fiad érkezését, hogy felismerje a földön élő választott néped benne a te egyszülöttedet, Jézus Krisztust, hogy felismerje benne és általa a második isteni személyt, kit az emberiség megmentésére küldöttél. Te Atyám, te előrelátó, mindent tudó Isten vagy. Tudtad, hogy „Jel lesz, kinek ellentmondanak.” Agg Simeon szájába adtad ezeket a szavakat: „Sokak romlására és sokak szabadulására lesz.” A szeplőtelenül fogantatott szent szűznek Krisztus anyjának „a te szívedet is tőr járja át.” Jézus Krisztus végigjárta szent anyjával a szenvedések útját. Kiitta kelyhét az utolsó cseppig testvéreiért, a másodszülöttekért, hogy aki hisz Isten egyszülött fiában, örök élete legyen mindörökké, és kitárult a mennyek országában az a kapu, mit irgalmasság kapujának neveznek. Az emberiség kivétel nélkül lehetőséget kapott az üdvösségre. Földre hozta az Atya legnagyobb kegyelmei ajándékát; a bűnbánat szentségét. Mert a megbánt bűnökre van bocsánat, a meg nem bánt bűnökre nincs bocsánat. Ezért Isten Báránya vállára vette a világ bűneit és Isten egyszülött fia  borzalmas árat fizetett azért, hogy a megbánt bűnök bocsánatot nyerjenek.

Ezt pedig a keresztfán rettenetes szenvedésében be is mutatta, mikor a jobb latornak megbánt bűneit feloldozta; „Még ma velem leszel a paradicsomban.”

Ezért a végtelen irgalmadért és felül nem múlható szeretetedért áldassék és dicsőíttessék és felma-gasztaltassék a dicső szentháromságú egy igaz Isten, úgymint az Atya, a Fiú; Jézus Krisztus és a Szentlélek Úristen, Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Jó lenne a fentieken elgondolkozni, hogy mit tett értetek mennyei Atyátok a szentháromságú egy igaz Isten. És mit kíván tőletek cserébe? Viszont szeretetet. Mert Isten előbb szeretett titeket. Jézus Krisztus azt mondotta: (Mi a fő parancs?) „Szeresd Uradat Istenedet teljes szívedből, és lelkedből. „Szeresd felebarátodat mint tenmagadat.” Felteszem a kérdést testvérem és testvéreim. Nem jobb lenne-e az emberiségnek békében, szeretetben élni, úgy szeretni a másik embert, mint tenmagadat? A háromszemélyű egy igaz Isten akarata, parancsa e kettőn nyugszik, a többi nyolc csak nehéz felfogásotok miatt van részletezve.

Testvérem nézzetek körül! Hova vezet a szeretet hiánya? Az értékrend felborult. Még az sem állja meg a helyét, hogy először én, és utána te. Az értékrend az: ÉN.   Isten és te, már nem is létezik A nagy tudomány nem az embert szolgálja, hanem a sátán haláltáncához a talpalávaló.

Testvéreim! Ha Isten akaratát az emberek tettre váltották volna, nem létezne gyűlölet, háború, minden betegség a bűnben csiráik. Nincs béke sem külső, sem lelki. Szeretitek azt mondani, rosszak az idegeim. Nem veszitek észre, nincs lelketekben béke. A lélek betegsége a test betegsége. Kiűztétek lelketekből Istent, helyébe léptett azonban nyomban a sátán. Az ő eszközei a pénz, az erkölcstelenség,  a hatalom, függőség  (alkohol, narkó) és még ezt lehetne folytatni, a gyilkosság, a gyilkolás is már mint szenvedély-betegséggé válik. Az öngyilkosság már a gyermek szívekben is megfogant. A tudós gyilkosok köztiszteletnek örvendeznek.

 

Testvéreim, engesztelni, engesztelni, engesztelni a bűnösök megtéréséért. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz; Krisztus anyja Mária, Jézus anyja győzelméért a gonosz felett. Ebbe ne fáradjatok bele. Erre pedig már oly régóta felhívtam figyelmeteket. Kik Krisztuséinak valljátok magatokat, és még ti is késedelmes szívűek vagytok. Vegyétek észre már végre, hogy mennyire sürget az idő. Pedig milyen szépen imádkozzátok a szentmisén (sokszor és sokat vétkeztem, gondolatban, szóban és cselekedetben és mulasztásban. Igen testvéreim! Elmulasztani a jót, mit megtehetnétek, bizony ez nem elhanyagolható bűn. Mert a jóra való restség, a kényelemszeretet, nem elhanyagolható hiba. Amit meg kell vallani Krisztus felkentjének. És Krisztus – a kereszthordozó – feloldja megkötözött-ségeiteket. Sok esetben még ti is, utána pedig ott  folytatjátok, ahol abbahagytátok. HAGYJÁTOK, HOGY A SÁTÁN KÖDBE BURKOLJA LELKI SZEMEITEKET ÉS GÖRBE TÜKRÖN KERESZTÜL AZT LÁSSÁTOK, HOGY MÁR TI NAGYON JÓK VAGYTOK, HOGY MÁR TI MINDENT MEGTETTEK, AMIT CSAK LEHET. Ti pedig elhiszitek, most már le lehet állni, lehet egy kicsit pihenni. Testvéreim! Csak ezt ne tegyétek, mert a nagy pihenésben a gonosz elaltatja lelketeket és karmai között fogva tartja halhatatlan lelketeket. Ti pedig veszni hagyjátok azokat a lelkeket, akiket megmenthettetek volna. Saját lelketek is halálos veszedelembe kerül.

 

Testvéreim! Vigyázzatok, ébren legyetek és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek! Ezt mondotta Uratok, megváltó Istenetek ott a Getzemáni kertben. Ezt üzemi Uratok Istenetek nektek is testvéreim. Mert aki a cél előtt leáll, azt soha nem éri el, bármely közel is van hozzá. Mit is mondott Uratok Istenetek Jézus Krisztus? „Ki kitart mindvégig, az üdvözül” és én az élet koszorúját adom nektek. Ti pedig ne féljetek, mert Krisztus veletek van, melletted is van, mögöttetek is áll, előttetek is megy, a nehéz úton vállaira is vesz, ha ezt te is akarod. Mert testvéreim, megváltó Istenetek akaratotok ellenére nem üdvözíthet benneteket, mert a ti szabad akaratotokat tiszteltben tartja hiszen ő, a magasságbeli Isten ajándékozott meg benneteket. Mindnyájatok annak adja lelkét, akinek akarja és kinek szolgál életében. De mennyei Atyátok lehetőséget adott az üdvösségre, az utolsó óráig. Példa erre a jobb lator. De figyelmeztetett, ébren legyetek és imádkozzatok, mert nem tudott sem az óra, sem a perc, mikor jövök el hozzád.

Imádkozzatok testvéreim, hogy az az óra, és az a perc készen találjon benneteket. És ne féljetek! Ne remegjen a ti szívetek, mert „Én vagyok a jó pásztor, ki életét adja juhaiért. Az én kezemből senki el nem ragadhat benneteket”. Ámen.

 

Most búcsúzom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim szerető mennyei Atyátok, Jézus Krisztus, ki életét adta juhaiért, kinek akarata az; „Hol én vagyok, ott legyetek ti is.” Isten szent lelke a Szentlélek Úristen őrizzen meg benneteket az örök életre. A szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária könyörögjön értetek szent fiánál és oltalmazzon benneteket. Szent Mihály főangyal védelmezzen meg benneteket harcaitokban. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek, Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása