HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.16. 08:34 :: lowoa

1993. december 16.

 

ÉLJEN BENNETEK A TUDAT, HOGY TI KRISZTUSÉI VAGYTOK ÉS

KRISZTUS IS A TIETEK     

 

         Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!

 

         Köszöntelek testvérem, az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevével, az Úr Jézus Krisztus szent kegyelme által. Testvérem, ne szűnjünk meg imádni és áldani a mi Urunk, Jézus Krisztust! Mert ki őt szereti, az szereti az Atyát és a Szentlélek Istent is. Mert mondotta az Úr, Jézus Krisztus: “Aki engem fogad be, az Atyámat fogadja be, mert én és az Atya egy vagyunk”. Áldassék és felmagasztaltassék a te szent és felséges neved, mindörökkön örökké.

 

         Adjunk hálát a mi Urunknak, Istenünknek, Jézus Krisztusnak, azért a nagy szere­tetért, mivel szeret minket. Köszönjük uram szentséges szent szíved kiáradó szeretetét, mivel szeretsz bennünket és minden embert. Mert a te szereteted minden emberre egy­formán árad, csak az ember nem egyformán alkalmas ennek a befogadására. Kérünk, könyörgünk hozzád Uram, adj embereket, lelkeket és adj hivatásokat a te szent egyházadba, hogy minél többen imádhassunk és szerethessünk Téged, hogy fel­áldoztathassunk mi is lehetőségeink szerint embertársainkért, a te nagy irgalmad által, hogy részeseivé válhassunk a te megváltásodnak. Mert ahogy Cirenei Simon segített szent keresztedet vinni, ami azért történt, hogy jelezze évezredeken is túl, hogy igen is lehet vállalni kereszthordást az embertársaitokért. Az a mozzanat nem azért történt, hogy elnézzetek felette, mert igen is lehet részt vállalni Krisztus keresztjéből.

 Urunk, Jézus Krisztus te nemcsak szóval tanítottál, hanem cselekedettel is, mert a tanításod kettős volt, első élő szóval, második pedig cselekménnyel. Erre nagy súlyt helyeztél. A te szent életed minden cselekménye tanítás volt és annak olyan elevenen kell élni a lélekben, mint ami most történik.

 

A megváltás is folyamatos, mint ahogy a ti Uratok nem volt és nem lesz, hanem van, tehát a megváltás is van.

 

Most még egyszer aláhúzva mondom:

A MEGVÁLTÁS NEM VOLT ÉS NEM LESZ, HANEM VAN!

 

Könyörgök hozzád te isteni Megváltó! – add, hogy az időben és térben élő ember ezt a Szent Titkot megértse a te szent lelked erejéből, végtelen nagy kegyelmed által. Mert bizony mondom, hogy azaz ember, aki vállalja a te szent igéid hirdetését és fárad azért, hogy embertársait megmentse a sátán karmaitól, az igenis viseli a te szent ke­resztedet, mert aki ha csak egy lelket is megmentett, az már részese a megváltásnak. Mert te hatalmas Isten, te ami a tied abból részt adtál a tieidnek. Mert minden ember­nek joga van szeretni, jónak lenni, irgalmasnak lenni, könyörületesnek lenni, kegyel­met eszközölhet ki embertársai részére, és hatalmat adtál a bűn megbocsátására is, mivel felebarátja őt megterhelte.

         Add, ó Uram Jézus, hogy ezt megértsék az emberek, hogy te milyen jó vagy és mekko­ra a te szereteted. Mert amint te egy vagy az Atyával, úgy akarsz eggyé lenni az ember­rel is, hogy te bennünk és mi benned éljünk. Mondd, Uram Jézus, hogy lehet ezt neked megköszönni? – a te szerető jóságodat.

Csak leborulunk előtted, dadogó nyelvünk imát rebeg. Fogadd el tőlünk, hisz tudjuk, hogy méltón nem tudjuk megköszönni, mint a te szent titkodat sem tudja az emberi elme felfogni. Nekünk csak hinni kell, hogy te vagy a Krisztus, az élő Isten Fia, ki az Atyától jöttél és az Atyánál vagy, de azt is tudjuk, hogy irgalmad is épp oly végtelen, mert a Te igazságod előtt Uram ki állhat meg? De te eltöltöd szívünket irántad szent reményeddel, hogy ne féljünk tőled, hanem szeressünk viszont Téged. Ezért Urunk és Istenünk, áldunk téged, imádunk téged és magasztalunk téged. Ámen.

 

         Testvérem: Isten olyan méltóságra teremtett benneteket, mit a világ nem adhat. Mert mi az, amit a világ ad, és mi az, amit nem hagy a földön a lélek? Mert a léleknek nincs szüksége semmire, mit a világ adhat. Nincs szüksége sem palotára, sem kunyhóra. A lélek viszi magával a cselekedeteit, viszi magával az egész életét. Ott nem lehet szépíteni, mint mondottam még egy pici gondolatot sem tudtok eldugni a ti Uratok és Istenetek elől. Ezért mondom, és aláhúzva figyelmeztetlek benneteket az éberségre, mert a kísértés nem mindig farkasbőrben jön. Mert alattomos és tudja, kit hogyan ejtsen meg. Egyedüli fegyver az ima, ebbe ne fáradjatok bele. És ne féljetek semmitől, hanem harcra kelni a kísértéssel szemben, mert a gyáva, könnyű préda.

         Éljen bennetek az a tudat, hogy ti Krisztusé vagytok és Krisztus is a tietek. Mert így Ő bennetek, és ti Őbenne lakoztok.

 

         Most búcsúzom. Áldjon meg a mennyei Atya, az Ő szent Fia és a Szentlélek Isten őrizzen meg benneteket az Úr, Jézus Krisztus részére, hogy üdvösségetek benne legyen. Téged, pedig áldjon, erősítsen a mi Urunk, Jézus Krisztus. Én pedig imádkozom érted és veled. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása