HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2019.12.27. 08:47 :: lowoa

1996. december 27.

 

“Én veletek vagyok minden nap a világ végezetéig”

 

Ármin vagyok, ne félj! Köszöntelek testvérem az örök Atya, ki eget és földet teremtet­te, az Isten egyszülött Fia; Jézus Krisztus, a világ megváltója, az egyedül üdvözítő, a második isteni személy és Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristen, a szentháromságú egy, igaz Isten kegyelme által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem és testvéreim, kik itt a földön a Szentlélek templomai lettetek, mert befogadtátok mindazokat a kegyelmeket, mivel a lélek, mi Isten szent Lelke el­árasztott benneteket, kik alázatos szívűek tudtok maradni, kiket nem a többnek látsza­ni akarás kerített hatalmába, kik kicsinek, nagyok kicsinek tudtok maradni, mert a gyer­mek, akik gyermeki bizalommal hagyatkomak arra azt Atyára, ki teremtője mindenek­nek, kik nem keresik a földi dicsőséget, nem a földi kincsek birtoklásáért élnek, hanem a maradandó értékekre vágynak, mit a rozsda el nem mar, mit a tolvaj el nem rabol, kik itt a földön építik Isten országát és felöltöztetik lelküket hófehér köntösbe, hogy lelkük beléphessen arra a lakomára, mit Atyátok készít érkezésetekre, mert tisztára mosta lelketeket a Bárány vére, hogy hófehéren térjetek meg az atyai házba és lelketeken hordjátok szent Fia vonásait, hol a másodszülöttek magukon hordják szent Fia voná­sait.

 

Áldunk és magasztalunk egy igaz Istenünk! Ki úgy szerette a világot, hogy egyszülött Fiát adta érette, hogy az, ki őbenne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen mind­örökké a Fiú által. Ezért imádunk és magasztalunk, 6, dicső szentháromságú Istenünk! Szívünk szeretetével megköszönjük atyai jóságodat, hogy ennyire szeretsz minket és szívünk teljes szeretetével kiáltjuk feléd: abba, kedves Atyám! Mert tudjuk, hogy a te tékozló fiaid vagyunk, kik a bűnbánat szentsége által megtérhetnek az atyai házba, hol a te örömöd és a mi örömünk teljes lesz, hol lelkünk nyugalomra, békére talál mind­örökre, Ámen.

Testvérem és testvéreim! Ezért itt a földön nehéz, rögös utat kell járnotok, hisz ezt ti is nagyon jól tudjátok, de ezt azért ismételem és ismételni is fogom, hogy ez mindig sze­metek előtt lebegjen. Nehogy elcsüggedjen szívetek, és lankadjon akarátstok. Nehogy azoknak az embereknek a gúnykacaja, csak egy percre is megingassa akaratotokat, akik csak a mának élnek, akiknek a szívüket rabláncra fűzte a pénz, az arany, a hamis kin­csek, a tiltott örömök, a szenvedélyek. Kik kivetkőztek emberi mivoltukból és észre sem veszik, hogy már valójában nem is ők élnek, hanem a sátán lakozik bennük.

 

Ti, pedig testvérkéim, kiknek lelke Isten temploma, kövessétek Uratokat, Jézus Krisz­tust, mert előttetek megy, vezet benneteket, mellettetek is van, utánatok is megy, hogy a nyájból egy se vesszen el, és mi több, szívetekben is él. Hát akkor testvérkéim, mitől féltek? Hisz mondotta Uratok, Istenetek, Jézus Krisztus: “Legyetek abban biztosak,

hogy én veletek vagyok minden nap, a világ végezetéig. ” Kell-e ennél több? Mert ennél több már nincs. Csak Isten végtelen véget nem érő szeretete, mely minden egyes em­bert üdvözíteni akar. Mert már annyiszor mondottam, de mondom most is, a mennyek országának ajtaja minden egyes ember előtt nyitva áll, még a legelvetemültebb ember előtt is. (példa erre a jobb lator) Hisz Uratok a földön járt Isten hányszor, de hányszor utalt erre a szőlőmunkásokról szóló példabeszédben is. Egy más alkalommal pedig azt mondotta:” az ég angyalai jobban örülnek egy megtért bűnösnek, mint száz igaznak. ” Mert Isten a végtelen, tökéletes szeretet, mert ez a szeretet véget nem ér soha. Tehát ez lebegjen szemetek előtt. Ezért mondottam már annyiszor és nem győzöm eléggé hang­súlyozni, ti is testvéreim szeressetek és engeszteljetek! Szerezzetek ti is örömet meny­nyei Atyátoknak és a ti örömötök is teljes lesz. Építsétek itt a földön Isten országát. Ragadjátok ki a szegény megtévesztett bűnösöket a sátán karmai közül, mert vannak az égnek olyan csatornái, ami a ti imáitok által nyílnak meg. Hát nem értitek meg, ti imád­kozó lelkek: Kérjétek a bölcsesség kegyelmét, a tisztánlátás kegyelmét, hogy ezt fel tudjátok fogni.

 

Sok eszköz van a kezetekben, apostolkodjatok! Ne törődjetek vele, hogy ki is nevetnek, ha bolondnak is néznek. Ha csak egy lelket is tudtok megnyerni Isten országa részére, már nem éltetek hiába itt a földön.

Testvére_ és testvére_ fontoljátok meg ezeket, kik ezt az írást olvassátok! Lépjetek arra az útra, mely kemény és göröngyös. Járjátok a keskeny utat, hisz uratok Istenetek

járhatóvá tette részetekre. Mert a megváltó Istenetek útját sem a jók tették nehézzé és göröngyös sé, hanem a gonoszok, a sátán szavára hallgatók, a földi hatalomra vágyók, a szenvedélyük rabjai, a földi javak hajszolói, az önszeretők, a másokat eltiprók, a két úrnak szolgálni akarók. Mert ha Krisztus szavára hallgattak volna, milyen diadalmenet tartott volna a mennyek országa felé. Mennyivel másképp köszöntene reátok a husza­dik század Krisztus után. Nem félelemmel és rettegéssel néznétek elébe, mert a rettene­tes bűnök kierőszakolták Isten haragját, mert a bűnök iszonyata az egekig kiált, az ár­tatlanok vére pirosra festi a földet.

Bizony- bizony megmérettetett a föld és könnyűnek találtatott.

Ezért hívtam fel a figyelmeteket már oly régóta az imára és az engesztelésre. Ti pedig késedelmes szívűek vagytok.

 

Az ég Királynője, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária jelenéseiben leszáll közétek, könyörögve kéri megtéréseiteket, az imáitokat. Felhívja figyelmeteket a nehéz időkre. Képei, szobrai sírnak, úgyszintén Krisztus a világ megváltójának szobrai vére könnyeket hullatnak. És ti, kik embemek nevezitek magatokat, elmentek mellette, egy kézlegyintéssei, egy gúnyos mosollyal. – Hát hova süllyedtetek? Mentek, mint egy gép arra, amerre a gonosz vezet benneteket. Mert szívetek helyett egy vezérlő gomb van, mit a sátáni hatalom irányít.

 

Testvérem és testvéreim! Ti pedig fogadjátok be mindazt a kegyelmet, mivel Isten Szentlelke megerősít benneteket. Vigyázzatok arra, hogy lelketek mindig a kegyelem állapotában legyen, ha botlotok is, azonnal szaladjatok Krisztus szentséges szívéhez és a bűnbánat szentsége Krisztus vére által tisztára mossa lelketeket, szentséges szent vére által és tiszták és feddhetetlenek lesztek. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondo_ áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az örök Atya, az ő szent Fia; Jézus Krisztus és Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristen ol­talmazzon benneteket. A szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja és a ti mennyei Anyátok; Mária az ég királynője és szent Mihály Főangyal védelmezzen benneteket bárányai ajó Pásztornak. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása