HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.20. 03:51 :: lowoa

1994. március 20.

 

MARADJATOK MEG KICSINEK, NAGYON KICSINEK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem, a mindörökké élő Atya Isten, az örök Ige, a megváltó Isten egyszülöttje, Jézus Krisztus, és a közöttetek munkálkodó – ki lelketeket Isten templomává teszi – a Szentlélek szent kegyelméből, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelmének ereje által. Mert meglátta kicsi gyermekét és megkönyörült rajta. Mert a kicsinyeket szereti az Úr, a semminek látszókat és így szégyeníti meg azokat, akik mindig többnek akarnak látszani, mint amik.

Imádkozzunk testvérem! Imádunk Istenünk, Örök Atyánk, te irgalmas szerető Istenünk!

Áldjuk a te bölcsességedet, dicsőítjük szent és szentséges nevedet a te végtelen szeretetedet, mit szent Fiad – a mi Urunk és Istenünk a földre szállott Megváltónk ­által mutattál be nekünk. Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött fiát adta érette. Bemutattad örök Atyám azt a szeretetet, azt az irgalmat, amit csak te adhatsz, aminél nincs nagyobb, sem több, mert – mint te Atyám – végtelen és határtalan.

Kinyilatkoztattad magad szent Fiad által, hogy Atyja vagy – nemcsak teremtője vagy az embemek – hanem végtelenül szerető Atyánk vagy. Pedig te tudtad Atyám, hogy itt a földön megölik, válogatott kínok között a testetöltött Istent és mégis eljött az isteni Bárány a bűnös emberért, hogy lehetőséget adjon az istenfiúságra, hogy aki keresi Istenét, az meg is találja.

Ne feledjétek és tudjátok meg, Krisztus Jézus szenvedésének nagysága arányban volt a bűnök förtelmével. Megszenvedett minden bűnötökért külön-külön. Szent arcát leköp­dösték, ütlegelték. Szembe köpdösték itt a földön az Istent. Tövissel koronázták a ti bűnös gondolataitokért. Megszenvedett külön-külön minden egyes vétketekért, egytől-egyig. Ennek a kínnak a nagyságát csak az isteni szeretet tudja elviselni és felülmúlni. Ezért mit adott cserébe Isten? A bűnbánat szentségét, mi több, eledelül adta szent testét és szentséges vérét. Eledeletek lett: ” Mert ki eszi az én testem és issza az én vérem, még ha meghal is élni fog.” Pedig tudta az Isten, Jézus Krisztus, hogy hányan és hányan gyalázzák meg itt a földön ezt a szentséges misztériumot. Hányan, de hányan veszik magukhoz méltatlanul Krisztus testét. Ezért mondotta az Úr, a megváltó, mit már annyiszor mondottam, hogy figyelmeztesselek benneteket, “Mert aki méltatlanul eszi az én testemet és méltatlanul issza az én véremet, az kárhozatot iszik és kárhozatot eszik.

Ezért kérlek, ó mennyei Atyám, te örök Isten, ó dicső Szentháromság, világosítsd meg híveid szívét szent Lelked erejével, hogy ezt fel tudják fogni és értsék meg, hogy nem lehet a bűnt ott folytatni, ahol abbahagyták. Mert rettenetes lesz pusztulásuk! Könyörülj, ó Istenünk! Áraszd reájuk szent kegyelmedet, hogy a bárányokból ne vesszen el egy sem. Őrizd meg őket megváltó Istenünk, mint ahogy megőrizted apostolaidat, hisz te mondottad Uram, Jézus Krisztus: “Megőriztem Atyám, kiket nekem adtál, nem is veszett el közülük csak a kárhozat fia.

Kérve kérünk, tartsd meg a tieidet, vezesd őket, őrizd őket meg szent kegyelmeddel. Mert gonosz a világ, mert a sátán kísértéseinek vannak alávetve, mitől csak te mentheted meg őket. Mert embernek kivédeni lehetetlen, de a te kegyelmed által, mit a lélek befogad, minden lehetséges. Könyörülj és szent lelked erejével őrizd a tieidet, hogy életük legyen benned és általad, mindörökké. Ámen.

Testvérem! Legyetek éberek, imádkozzatok! Maradjatok meg kicsinek, nagyon kicsinek. Feladatotok egyrészt a földi, a testeteket munkába hajtani Isten dicsőségére használni, felajánlani. Mert az a munka, mit Istennek ajánlotok fel, az a fáradtság, az a szenvedés, mit odatesztek Krisztus keresztje alá nap, mint nap, Istennek tetsző cselekedet, ez is az imának egy formája.

A lélek imája pedig a szavak, mikor felemelitek szíveteket, hisz oly tökéletesen fogalmazta meg Krisztus egyháza: “Amikor imádkozunk, Istennel beszélünk”.

Ne törődjetek vele, hogy hányszor, de hányszor zavar meg benneteket a gonosz. Kezdjétek újra és újra! Uratok látja küszködéseteket és eltiporja bennetek a gonosz cselvetéseit.

Magatok semmit sem értek el – csak Krisztussal – és Krisztusért mindenre képesek vagytok. Ezért hívjátok segítségül a szeplőtelenül fogantatott szent Szüzet, Isten anyját Máriát, ki értetek járta végig a keresztutat szent Fiával, mert szent Fiában mindnyájatokat szerette, mert azt akarja ma is, hogy részetekre ne legyen hiábavaló szent Fia kereszten függő kínhalála. Ki segítségetekre siet anyai szívével a bűnbánó gyermekeinek. Legyetek hozzá bizalommal, mert az ő szeplőtelen, szent szíve a legkö­zelebbi út Jézus Krisztus szent szívéhez. Ámen.

 

Ne féljetek, aki bizalommal és alázattal fordul és kéri segítségét, az meg is találja. Ámen.

 

Testvérem, általad szólok a te és az én testvéremhez. A feleletet már megkapta Isten felkentjétől. Mint már annyiszor mondottam, maradjon meg kicsinek. Ne akarjon semmiképp kitűnni, mert mint mondotta Uratok, Istenetek: “ha jót tesztek, ne tudja a bal kezetek, hogy mit tesz a jobb.” Azt is mondotta az Úr: “Gyöngyeiteket ne szórj átok a disznók elé.” Ne az ösztöneire hallgasson, előbb hozza rendbe Istennek tetszően életét Álljon helyt ott, ahova Isten helyezte, mert Isten a földre helyezte és ott is a neki rendelt feladatot el kell végezni Isten dicsőségére.

Hozza rendbe magánéletét Istennek tetszően. Ne döntsön egyedül! Válasszon ki magá­nak Krisztus papjai közül valakit és beszélje meg vele, mert már sok mindent elkezdett és abbahagyott. Senkit ne rángasson bele az elképzeléseibe. Maradjon meg kicsinek és észrevétlennek. Ne akarjon csak azért is olyan feladatokat vállalni, mire még nem érett a lelke. Legyen alázatos és óvatos, körültekintő. Ha jót akar tenni, maradjon meg a háttérben. Amit elért a lelkében, azt őrizze, imádkozzon és legyen észrevétlen. Próbálja ki állhatatosságát. Még egyszer rendezze életét Istennek tetszően és Krisztus a bűnök megváltója megadja neki a lelki békét, az állhatatosságot, utána pedig a mennyek országát, mert Isten akarata, hogy üdvözüljön. Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket az Örök Atya, ki vonz benneteket Krisztushoz. Bocsássa meg botlásaitokat a megváltó, a bűneiteket hordozó Jézus Krisztus. Vezessen benneteket Isten szent Lelke és kegyelmének ereje őrizzen és tartson meg benneteket az örök élet számára. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária legyen közbenjárótok szent Fiánál. Szent Mihály főangyal védel­mezzen benneteket a gonosz kísértése ellen. Amen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, értetek, veled és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása