HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.23. 01:17 :: lowoa

1992. március 23.

 

AZ ÉN UTAM NEM A TI UTATOK, AZ ÉN GONDOLATOM NEM A TI GONDOLATOTOK MERT TI TÉRBEN ÉS IDŐBEN ÉS ANYAGBAN GONDOLKOZÓK, AZT FEL SEM TUDJÁTOK FOGNI

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus kegyelme által. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú, a Szentlélek Isten nevében. A mi Urunk szent kegyelméből, a Szentlélek Isten ereje által.

Imádkozzunk testvérem! Örökké élő Atya, dicső Szentháromság, ki vagy mindöröktől és mindörökké. Minden dicsőség és tisztelet és imádás a Tied, Te örök Ige, Te örök Szeretet. Kinek szeretete örökké él és el nem hamvad. Kinek tekintetét az emberi szem el nem tudja viselni, ki áthatol a lélekig és tudva van előtte minden titkos gondolat. Ki ha rád tekint, előtte van egész életed, a legparányibb gondolatod és szándékod. Ki a vesék és szívek vizsgálója, ki végtelen irgalmában megkönyörül elesett esendő gyerme­kén. Ki előtt tudott megkísértéseitek, ki előtt tudott kűzdelmeitek, botlásaitok, újra felemelkedéstek, kicsiségtek, felékiáltásotok, akaratotok, mi szabad és tudva van előtte, hogy ezt az isteni kincset, az akaratotokat kinek adjátok.

Ezért mondom, ne féljetek, mert aki még hajatok szálát is számon tartja, mert mérhetetlenül szereti övéit, legyetek hozzá hasonlóvá, mert amennyire szeretitek ezt a felette tek álló végtelen szeretetet, úgy formál benneteket, magához hasonlóvá.

Ezért mondom, imádkozzatok és boruljatok le szent színe elé végtelen alázattal, gyermeki szeretettel és áldjátok a mindenható Atyát és Fiút és a lelket betöltő Szent­lelket. Hívogassátok magatokhoz, hagyatkozzatok rá, mint a gyámoltalan gyermek, ki az első lépéseit csak úgy tudja megtenni, ha atyja kezét fogja. Ilyen teljes ráhagyat­kozással könyörögjetek ti is Uratokhoz Istenetekhez, megint mondom, mint a gyer­mek, ki ha bármi kis bajban érzi magát, félelem nélkül.

Ha ti tudtok jók lenni gyermekeitekhez, mennyivel inkább az mennyei Atyátok, kiben nincs indulat, kiben nincs fáradtság, ki minden pillanatban igazán szeret és óvja lelketek és tökéletes védelmet ad lelketeknek.

Ezért és ezt megítélve imádkozzatok és áldjátok az Uratokat, Isteneteket, imádjátok a megváltó Jézus Krisztust, kit az Atya szeretete leküldött értetek, hogy magához emeljen, hogy a bűntől, a gonosztól megcsalatott embert újra felemelje és szent Fia vére által tisztára mossa. Ki nektek bűnös embereknek bemutatta végtelen szeretetét, kereszthalála kínja által, megaláztatása, megszégyenítése által, hogy megmutassa végtelen szeretetét emberileg is kézzel foghatóan. Mert a Fiúban az Atya is éppúgy szenvedett. Mert a ti Uratok és Istenetek kinyilatkoztatta:

”ÉN ÉS AZ ATYA EGY VAGYUNK, MERT Ő BENNEM ÉS ÉN ŐBENNE VAGYOK.”

Mikor Fülöp azt mondotta, mutasd meg nekünk az Atyát, akkor hisszük! És a Fiú az igaz Isten és igaz ember azt felelte; “FÜLÖP, MÁR OLY RÉGEN VAGYOK VELETEK ÉS AZT MONDOD, MUTASD MEG NEKÜNK AZ ATYÁT. FÜLÖP, KI ENGEM LÁTOTT AZ LÁTTA AZ ATYÁT IS.” Ezért kérünk, te földre szállott Istenség, könyörülj az emberen, lásd el őket szent kegyelmed erejével és a te szent erődet add ó Uram és Istenem nekik, kik feléd kiáltnak, ki a tieid, és deritsd reájuk kegyelmed országát, mit nekik készítettél végtelen szeretetedben. Ámen.

Testvérem! Ne fáradj bele a küzdelembe. Kérd szüntelenül az erőt és megadatik neked, és megadatik mindenkinek. Erre búzdítsd testvéreidet! Mint már annyiszor mondottam, teljesen Istenre hagyatkozni. A megoldást mindig bízzátok Rá, mint a kicsiny gyennek. Bizalmatok legyen teljes. Kérjétek azt a végtelen kegyelmet, hogy a jelenlevésében élhessetek. Mert ki Isten jelenlevésében él, az Istenre hangolódik. Küzdjetek ezért a jelenlevés kegyelméért és semmitől se féljetek!

Ha ti nem is tudjátok ésszel felmérni Isten akaratát és szándékát veletek, de bízzatok és higgyetek, mint a gyermek. Tudjátok, hogy Atyátok nektek a ti lelketeknek csak a javát, az üdvösségét akarja.

Mert Isten nem percben, órában és napokban és években gondolkodik, hanem az örök életet, az időtlen időt és üdvösséget készíti a ti számotokra. Hisz világosan megmondotta Uratok, Istenetek, a mi Urunk, a megváltó Jézus Krisztus: “AZ ÉN UTAM NEM A TI UTATOK, AZ ÉN GONDOLATOM NEM A TI GONDOLATO­TOK!” Mert térben és időben és anyagban gondolkoztok, fel sem tudjátok fogni.

Még egyszer, mint a gyermek, teljes hittel és bizalommal forduljatok Uratok, Istenetek felé és nem kell semmitől sem félni. Mert ti Uratok nélkül semmit sem tehettek, de vele és őáltala mindent! Hisz mikor a tanítványai megkérdezték a megváltó Jézus Krisztust, a földre szállott Istent: Mester, ki üdvözül? – és Ő azt felelte: “Embernek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges”. Ezen elmélkedjetek!

Ajándékozzátok teljes szabad akaratotok által magatokat teljes szívvel és lélekkel Uratoknak, Isteneteknek és a durva faragatlan kőből kivési azt, ami az Istené, levés rólatok mindent, ami a földhöz köt, ami lehúz és így Istenéi lesztek és megszülettek, újjászülettek Istenben, a Szentlélekben, Ámen.

Testvérem, le ne térj erről az útról, haladj Krisztussal mindig előre. Keresztedet viseld Urad iránti szeretetből. Majd Urad tudja, mikor könnyítsen rajta, de utad nem lesz könnyű továbbra sem, mert a gonosz sokszor le akar térteni, de te csak higgyél, remélj és szeress, pici gyermekként kövesd Atyádat, mert te tudod, hogy Ő az igaz úton vezet, a többi mind a kárhozatba visz. Amint levetsz egy egy hibádat, úgy lesz lelked mindig szabadabb. Mert mint hibáidat – mit Isten kegyelméből – lefejted lelkedről, a föld, az anyag vonzása úgy hat rád mindig és mindig kisebb erővel és így válsz szabaddá, feloldódik megkötözöttséged. De ne félj, Isten veled van és a kért erőt mindig megadja. Mert Isten akarata az, hogy üdvözülj! Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a Mindenható Atya, az ő Szent Fia, a lelket betöltő Szentlélek Isten, ki megkötözöttségedet feloldja és vezet az igaz úton, hogy Istenhez érj. Ámen. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása