HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.03.25. 01:20 :: lowoa

1996. március 25. Gyümölcsoltó Boldogasszony

 

ENGESZTELJETEK, ENGESZTELJETEK, ENGESZTELJETEK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus kegyelméből. Ámen. Ánnin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem az Atya, a mindenható örök Isten, ki teremtője és a mennybéli örök atyja az embemek (mert mindnyájan örökösei vagytok a mennyek országának), az Atya egyszülött szent Fia által, mert ő a ti bűneitek megváltója Jézus Krisztus, és

Isten szent Lelkének kegyelmi ereje által éritek el azt a forrást, hogy lelketeket meg­fürdethetitek a Bárány vérében. Köszöntelek testvérem a dicső szentháromságú egy igaz Isten végtelen kegyelméből. Ámen.

Imádkozzunk testvérem és testvéreim Krisztusban. Imádjátok és magasztaljátok az Atyát és a Fiút; Jézus Krisztust és Isten szent Lelkét, ki imára és jóra vezet benneteket, kik itt a földön Krisztuséinak valljátok magatokat. Hozzátok szólok: Engeszteljetek, engeszteljetek, engeszteljetek!

A ti imáitok által nyílnak ki azok a lelkek Krisztus felé, kik olyan távol állnak tőle. Esdjétek le a kegyelmet a tévelygő lelkekért. Imáitok által lesztek hősök a lelkek megmentésében. Igy váltok Krisztus katonáivá és bátran szembeszegillhettek a gonosszal. Ne ijedjetek meg tőle, mert igaz ügyért harcoltok, mert Krisztus veletek van életetek minden pillanatában és nincs mitől rettegnetek, mert az övéi vagytok. Az ő kezéből senki el nem ragadhat benneteket. Testvéreim! Most csakis hozzátok szólok, kik az akol bárányai vagytok, mert a jó Pásztor életét adta az ő juhaiért.

Ne féljetek és ne rettegjen a ti szívetek. Még egyszer mondom, hogy ne féljetek, mert a félelem megbénítja a szíveteket. Ti csak imádkozzatok, engeszteljetek! Tudatosítsátok magatokban, hogy Isten jelenlevésében éltek. Mert a félelem keltése is a sátán egyik hathatós fegyvere ellenetek. Imával áldozatvállalás sal megtöritek hatalmát. Gyűlöletre szeretne uszítani benneteket, egyik hathatós fegyvere ellenetek. Ti pedig szívetek szeretetével legyőzitek azt, mert Krisztus él szívetekben. Megcsillogtatja előttetek a hamis értékeket, a pénzt, ti pedig legyetek lelketekben szegények a földi javak iránt. Csalogat benneteket érzékeitek által. Ti pedig legyetek testben is és lélekben is tiszták és semmitől se féljetek, mert Krisztus bennetek és általatok működik. Ti pedig adjátok át lelketeket, hogy az formálhassa lelketeket – az aki meghalt értetek – aki eltörli bűneiteket. Kinél nincs nagyobb szeretete senkinek sem, mert ő Isten, mert úgy szeret benneteket külön-külön mint az egyetlen egyet. Ti is testvéreim úgy szeressétek viszont őt, mint senki mást. Bízzatok benne feltétel nélküli bizalommal és odaadással, ami nem feltételekhez kötött. Munkálkodjatok együtt uratokkal, Istenetekkel a lelkek megmentésében. Építsétek Isten országát itt lent a földön. Így váltok Krisztusokká, mert ő működik szívetekben. Hisz mondotta, ne félj te kicsiny nyáj, mert Atyátoknak úgy tetszett, hogy nektek adja az országot. Kérjétek szüntelenül azokat a kegyelmeket, hogy minél több lelket nyerjetek meg Krisztusnak. Apostolkodjatok!

Kérjétek nap mint nap a tisztánlátás kegyelmét, a bölcsesség kegyelmét, ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni. Ajánljátok fel szíveteket, életeteket, ne felejtkezzetek meg halálotok órájáról sem.

Kérjétek a szeplőtelenül fogantatott Szűz Máriát, Krisztus anyját, kérjétek a védelmét, rejtsen el benneteket szent palástja oltalma alá, mert ő a ti mennyei anyátok, szeret benneteket anyai szeretettel. Ámen.

Testvéreim! Fontoljátok meg a fentieket.mert nehéz idők jönnek a föld népeire. Nehéz munka vár rátok. Mit mondott Uratok Istenetek: “Mind elvesznétek, de meg lesznek rövidítve ezek a napok az igazak kedvéért. ” Meg lesztek ti emberek rostálva, mint ahogy a búzát megrostálják. Mind elvész, csak a tiszta búza marad és kerül a csűrbe, a többi pedig tűzre vettetik. Testvéreim, használjátok fel minden időtöket, a lelkeket meg kell menteni!

 

Gyarapítsátok Isten országát, hogy ne maradjon becsapott, rászedett ember a sátán markában egy sem. Hogy elmondhassa Uratok, Istenetek, mikor bemutat benneteket az Atyának: “Megőriztem Atyám mindazt, kit nekem adtál, nem is veszett el csak a kárhozat fia.

Testvérem! Testvéreidnek üzenem, készüljenek fel, tegyenek meg mindent hogy egy lélek bukása se múljék rajtuk. Munkálkodjatok Isten országáért, önzetlenül a lelkek megmentéséért, csupán szeretetből. Mert Atyátok a rejtekben is figyel benneteket, mindig és mindenkor. Mert rövid az idő, fogynak a napok! Váratlanul jönnek a nehéz idők és hirtelen. De ti bárányai a jó pásztornak készüljetek fel rá, hogy ne érjen benneteket váratlanul, nehogy pánikba essetek. Mert a lelkeket menteni és menteni kell. Kérjük a mennyei örök Atyát, szent Fia, Jézus Krisztus kiömlött szent vére által, védjen meg benneteket azokban a napokban, hisz a megváltás mindenkié. Sokszorozza meg kegyelmének erejét, hogy a bárányok meghallják a jó pásztor hangját, hogy a nyáj teljes legyen. Ámen.

Testvérem! Még egyszer, s már sokadszor mondom, imádkozzál és dolgozzál, lelkedet imával, testedet munkával foglald le. Semmitől se félj! Bízd magad teljesen Uradra és Istenedre. Soha ne kételkedj! Mert mit mondott Urad és Istened Péternek, mikor a vízen tudott Ura és Istene elé menni, – míg nem kételkedett – és süllyedni kezdett:

“Miért kételkedtél?” Bármi történik, az mind a te lelked üdvét szolgálja. Csak előre a göröngyös nehéz úton, töretlen hittel, reménnyel és szeretettel és meglátod Isten dicsőségét, mit Uratok, Jézus Krisztus azoknak készített, kik hűségesen kitartottak mindvégig. Ámen.

Testvéreim! Előre Krisztusért, Krisztussal a Golgota hegyére, oda ahol a ti üdvössé­getek ered és nő fel az égig. Atyátok trónjáig, mert megtartattok Krisztusban, ha kitartotok mindvégig. Ne feledjétek: “Aki az ösztökére tette a kezét, az ne nézzen vissza. ” Csak előre a krisztusi úton, mert utatok mellett kínálják a hamis gyöngyöket, az örömöket, a kábulatot, mert jaj, ha félrenéztek, nem tudjátok megtenni, hogy meg ne álljatok.

Erőtök megfeszítve törtetni előre, csak az útra figyelmi, hogy mi van mellette, azzal ne törődjetek. Ezért mondotta Uratok, ki utatokat kitaposta: “Az erőszakosaké a mennyek országa.” Majd lelketek nyugalomra, békére, szeretetre talál, mert mint Szent Pál mondotta miután felragadtatott a mennybe: “Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi elme fel nem foghatja, milyen gyönyörűséget készített Isten az ő gyermekeinek.” Ámen.

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket a mennyei örök Atyátok, ki üdvösségre teremtett benneteket. Az ő szent Fia, Jézus Krisztus, ki helyet készített számotokra. Isten szent Lelke, a Szentlélek Úristen, ki az ő fényébe vezet benneteket a keskeny úton. Ki vigyázza lépteiteket. A szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária rejtsen el benneteket a gonosz elől, Szent Mihály főangyal védelmezzen benneteket, meghajszolt báránykái a jó pásztornak. Isten minden angyalai és szentjei imádkozzanak értetek. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek.

komment

süti beállítások módosítása