HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.04.12. 06:21 :: lowoa

1984. április 12.
 
JÖJJ, Ó ÉDES JÉZUS, ÉS LAKOZZÁL BENNÜNK!
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Isten, a Szentháromság egy Isten szent nevével, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Testvérem, köszöntse lelkünk az Atyát és köszöntse az ő egyszülött szent Fiát a Szentlélek Istennel egyetemben, most és mindenkor.
 
       Hála legyen Neked, Urunk és Istenünk, mindenható Atyánk! Áldjuk a te szent nevedet és imádjuk és megköszönjük a te végtelen atyai szeretetedet, és köszönetet mondunk a te szent Fiadért, kit küldtél az emberek közé, hogy általa üdvössége legyen minden nemzedéknek. Köszönetet mondunk, és hálát érez a szívünk és imádást, és köszönetet neked Urunk, Jézusunk, megváltó Krisztusunk, mert te édes, te szerető Istenünk, kiittad a te kelyhedet az utolsó cseppig, hogy üdvözíts minket.
Köszönjük neked édes Jézusunk a Szentlélek Istent, kit mikor felmentél a mennybe, elküldted nekünk a vigasztalót, az igazság lelkét, hogy munkálkodjon közöttünk esendő testvéreid közt. De nemcsak testvéreid, hanem gyermekeid is vagyunk egyben, és még barátaiddá is fogadtál bennünket, ó édes Jézusunk! Ó, édes Istenünk, te drága Megváltónk! Uram, Jézus Krisztus ne botladozó nyelvünk, akadozó szavunkat nézd, hanem lásd lelkünket, ami téged óhajt és téged szomjaz. Jöjj, ó édes Jézusom közénk és lakozzál nálunk, lelkünkben és a te édes szereteted árad ki a mi lelkünkből is embertársaink felé.
Mert nélküled Uram nincs önzetlen szeretet. Nélküled én Megváltóm csak önszeretet van, ahol a lélek rab, igenis rabja a testnek, ezért a testet szereti. Add, ó Uram Jézus, hogy a mi lelkünk szabad legyen, hogy szabadon szárnyaljon feléd, és a te szent szeretetedet sugározza szét embertársai felé, mert Uram az a szeretet, amit te adsz, azt nem lehet úgy megtartani, hogy tovább ne adjuk. Mert embertársainkban is téged szeretünk, te végtelen, édes szerető Istenünk. Légy velünk Uram és Istenem, a te kegyelmed ereje őrizzen meg bennünket az életre, mert te Uram, Te vagy az út, az igazság és az élet. Mert ki benned hisz, ha meghalt is élni fog.

Ámen.

komment

süti beállítások módosítása