HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.05.03. 06:15 :: lowoa

1992. május 3.

 

A HIT ÉS A SZERETET ÉLTET, A REMÉNY TÁPLÁL BENNETEKET, ISTEN PEDIG ÜDVÖZÍT

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntlek testvérem az örök Atya, az ő szent Fia, a megváltó Jézus Krisztus és lelket megvilágosító Szentlélek által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Áldás és dicsőség az örökké élőnek, a megváltónak, az égi Báránynak, ki vállára vette a világ bűneit, hogy megváltsa az emberiséget a kárhozattól, ki eledelül adja magát, hogy táplálja lelkünket, hogy ő bennünk lakoz­hasson, hogy velünk lehessen életünk minden percében. Ki feltalálja magát és lakomára hívja megfáradt nyáját, hogy erő és lelki ír legyen, és szent Lelke erejével megvilágosítson benneteket, hogy üdvösségetek legyen Obenne és általa, ki lelketek ajtaján kopogtat, szelíden és bebocsátást vár, és vár életetek utolsó órájáig, hogy ti az övéi és ő a tietek lehessen. Mert szent szíve a szeretet lángjával ég és lángra akarja lobbantani a ti szíveteket is, hogy el ne vesszetek. Áldott légy Uram Jézus, ki nem kímélte magát, ki átadta magát önként a szenvedésnek, ami kézzel fogható, és a lelki szenvedésnek, mi sokszorosa a testi kínoknak. Jézusom! Te örök Ige, hányan, de hányan keresztre feszítenek Téged ma is lelkükben. Hányan gyűlölnek ma is és gyűlö­lik azokat is, kik a tieid. Hisz megmondottad:

 

“Ha engem üldöznek, titeket is üldözni fognak.”

 

Nem földi javakat, dicsőséget ígértél a tieidnek, hanem szenvedést, meg­próbáltatást, kűzdelmet. A te utadat mutattad meg, min téged követni lehet. De erőt is adtál, szent tested és szent véred adtad az Eukarisztiában, hogy velük legyél az úton, hogy útitárs légy a szenvedésben, hogy erőt adj a gyöngének, hogy vigasztalást a szomorúnak. Pedig te tudtad, hogy hányan kigúnyolják és megtapossák a te szentségi jelenlevésedet. De te úgy szeretted a tieidet külön külön, mint az egyetlen egyet, mert szereteted végtelen és kimeríthetetlen, minek lángja ég és el nem ég. Nem hamvad el szereteted lángja soha. Imádjuk Urunk és Istenünk ezt a szeretetet, csak légy velünk, tedd lelkünket alkalmassá a befogadásra. Ha el is távolodik szívünk, szent kegyelmed mindig utána nyúl az elveszett báránynak és keresi, mint a jó pásztor, hisz te mondot­tad: “Elhagyom a kilencvenkilencet és keresem a századikat”. Ezért kik akaratuk által hozzád tartoznak, ne aggodalmaskodjon szívük, hanem bizalmuk legyen teljes, mert úgy szeretted a tieidet, hogy mindegyikért külön-külön keresztre feszítetted magad, hisz a megváltás folyamatos.

Uram, szenvedésed harmatával tisztítsd meg a szívünket a bűnbánat szentsége által, hogy úgy álljunk előtted, ha eljön az az óra, mikor elindulhatunk haza – hisz a föld csak vándorút, hol a próbát ki kell állni, hogy megszerezzük a menyegzős köntöst – mint a tieid, hogy hozzád hasonlókká váljunk a te szent kegyelmed által. Amen.

 

Testvérem, imádjad Istent teljes erődből és akaratodból. Éljetek úgy, hogy Isten elől nem bújhattok el, Isten lát és figyel rátok. Uratok szívetekben lakik és szól hozzátok, embertársaitokon keresztül is és irányítja életeteket, ha odanyújtj átok szíveteket és lelketek és hagyjátok, hogy ő működjön bennetek szeretettel, szelíden és semmitől se féljetek. Reá hagyatkozzatok, ha el is botlatok, ha el is buktok, ő segít talpra állni nektek, a bűnbánat szentsége által, mit bármely pillanatban elértek, mert Uratok drága árat fizetett érte a keresztfán, mert a váltságdíjat lefizette a lelketekért, de a bűnbá­natotok nélkül semmit nem tehet, mert akaratán kívül senkit nem üdvözít. Mert az elsőlépést mindig az isteni Bárány tette meg felétek és a ti akaratotok felé, ami a bánat, a bűnbánat. Ami fájjon lelketeknek, hogy megbántottátok azt, aki mindenkinél jobban szeret, hogy a jót rosszal fizettétek. Mert a sátán csak erre vár. Mert a bűn elhomá­lyosítja lelketekben Isten képét és a gonosz megcsillogtatja hamis gyöngyeit.

 

Minél tovább vártok és éltek bűnben, annál nehezebb lesz a visszatérés. Pedig a kegyelem keres benneteket, mint az elveszett bárányt, de ti elsodródtok és a hazugság atyja elhiteti veletek, hogy jó úton haladtok.

Ezért mindig azt mondom, legyetek éberek, és az imát ne hagyjátok abba. Imádság a munka is, mit felajánlotok Uratoknak. Még a pihenés is, még a legkisebb cselekedet is, csak tudjátok a nap minden percében, hogy Krisztuséi vagyok. Az ima, a fohász váljon szokásaitokká, ne csak hangulat legyen nálatok.

 

Járuljatok minél többet ahhoz az asztalhoz, hol Uratok szent testével és vérével táplál titeket.

Éljetek félelem nélkül, bízzatok a ti Uratokban és Istenetekben, mert aki fél az gyáva lesz, mert a félelem az megkötöz és lelketek szabadsága csorbát szenved De legyetek óvatosak, a bajt ne keressétek. Irtózzatok a bűntől. Kerüljétek a rosszat. Legyetek éberek, mert a gonosz erőszakos és rossz.

Jobban ismer benneteket, mint ti magatokat. Tudja nagyon jól, mi a gyengétek. Tudja a rosszat jól csomagolni és meg tudja téveszteni lelketeket. Tudja a bűnt takarni. De bízzatok Istenben, mert Szent Lelke megvilágosít titeket és a helyes útra vezet.

 

Vigyázzatok, ha az ima egy nap elmarad, egy kicsit hiányzik, de másnap már észre sem veszitek, hogy elmaradt és nem hiányzik. És azt mondjátok: nem értek rá, nincs időm. De egy percetek csak van Uratok számára? Ezért mondottam, hogy minden imává válik, amit Uradnak ajánlsz és így egész nap imádkoztál.

Csak ennyi:

“Uram, a te szentséges szívednek ajánlom fel az egész életemet, múltamat, jelenemet, jövőmet, a legkisebb cselekedetem is. Irányíts és vezérelj engem. Add meg a tisztánlátás kegyelmét, hogy meg tudjam különböztetni a jót a rossztól. Add, hogy egész nap neked éljek.”

Testvéreim! Ez nem több mint egy perc a nap 24 órájából.

 

Este pedig adj hálát Istennek, hogy vigyázott rád és kérd bűneid bocsánatát azokra is, mit felismerni nem tudtál. Csak a szándékod legyen tiszta. Hisz Uratok azt mondotta: “Ne félj te kicsiny nyáj, mert Atyátoknak úgy tetszett, hogy nektek adja az országot..” Isten akarata az, hogy üdvözüljetek, nem pedig hogy elvesszetek. A hit és a szeretet éltet, a remény táplál benneteket, Isten pedig üdvözít. Ámen.

 

Testvérem, imádkozzál, higgy és szeress, remélj! Urad nem hagy el, szeret téged. Kérd az egek Urát, hogy feladatodat teljesíteni tudjad és megadja neked. Kereszted vidd hősiesen, majd Urad erőt ad. Majd mindennek eljő az ideje.

A gonosz támad, mások által próbára tesz téged, de Krisztussal győzni fogsz. Majd Urad könnyít rajta, hogy eljő az ideje, légy türelemmel egy kis ideig még. De az út szűk marad és a kapu szoros, min át kell jutnod, hogy szemtől szembe állj Krisz­tusoddal, Megváltóddal, Üdvözítőddel, hol bőséges legelőre viszi megfáradt nyáját, hol Atyátok letöröl szemükről minden könnyet. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom: Áldjon meg a Mennyei Atya, ki letörli könnyeidet, a megváltó Jézus Krisztus, a jó Pásztor, ki inni ad az élet vízéből, a Szentlélek Úristen, ki vezérel a nehéz úton. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és veled. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása