HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.05.21. 09:21 :: lowoa

1995. május 21.

 

NE FÉLJETEK, ÉN VAGYOK!

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem a mindenható Atya, ki eget és földet alkotta és szeretetének teljességével tart és éltet mindeneket, az ő szent Fia, az Atya egyszülöttje, a földre szállott Isten, a második isteni személy, ki meghalt a ti üdvösségetekért, hogy aki keresi Istenét, az el ne vesszen, hanem örök élete legyen őbenne és őáltala. A Szent­lélek Úristen, ki utat mutat és bevilágít lelketek rejtett zugába és üdvösségre szólít benneteket, világosságot gyújt szívetekben és szólít benneteket, Isten szent Lelke; a harmadik isteni személy, és köszöntelek az örök szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Dicsőítsük az egy igaz Istent; a három személyben, úgy mint az Atya, a Fiú és az Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristent. Magasztaljuk és áldjuk azt a szeretetet, mit a szentháromságú egy igaz Isten áraszt felétek, mert ez a szeretet üdvözíteni akar, hív benneteket a mennyei lakomára. Meghívottak vagytok az üdvös­ségre, mert a világ Ura és teremtője a maga hasonlóságára alkotott benneteket, mert azt akarta, hogy öröme teljék bennetek. És ti mit tettetek ezért a szeretetért? Pedig isten­fiúságra teremtett benneteket, örökösnek, másodszülöttnek. Mert mit mondott Uratok az elsőszülött, akié a hatalom és a dicsőség, – ő ki a mennyek országának a kapuja ­mert csak őrajta keresztül léphettek be abba az országba, mit mennyei Atyátok szere­tete nektek készített még az idők kezdete előtt. És mégis, kik készülnek erre az útra? Hányan köszönik meg ezt a szerető Atyának? Hányan adnak hálát ezért a szeretetért, hogy Uratok kínoknak halálával váltott meg benneteket? Krisztus a jó Pásztor, ma is keresi az elveszettet szent Lelke által. Rátok vár a tabernákulum magányában, hogy eledelül adja szent testét, italul szent vérét. Hisz mondotta Uratok; “Aki eszi az én testemet és issza az én véremet én őbenne leszek és ő énbennem”. De azt is mondottad Uram; “Aki méltatlanul eszi az én testem és méltatlanul issza az én vérem, kárhozatot eszik és kárhozatot iszik.

Testvérem kérjük a tisztánlátás kegyelmét. Kérjétek a Szentlélek Úristen ajándékát, hogy mindig tiszta szívvel és lélekkel léphessetek ahhoz az asztalhoz, ahol megváltó Istenetek csupán szeretetből ossza szét magát köztetek. De ne feledjétek, Uratok a szívek és a vesék vizsgálója. Elrejtett tett, elrejtett gondolat nincs előtte, mert ő egyben igazságos bírátok is, mert ha irgalmas Szíve felül nem emelkedne az igazságosságán, mind elvesznétek. Hisz nyíltan megmondotta, mikor tanítványai megkérdezték: “Mester, ki üdvözül?” Ö azt felelte: “Embernek lehetetlen, de Istennek minden lehet­séges.” Tudjátok meg ti süketek és vakok, hogy Uratok, Jézus Krisztus azért halt kínhalált, hogy nektek” lehetséges legyen”. Köszönjétek meg végtelen jóságát, mert mit mondott Uratok, Jézus Krisztus: “Ki hozzám jön, azt én nem taszítom el magamtól” Ehhez csak egy kell, bűnbánó szív. Mert nincs az a sötét lélek, nincs az a nagy bűn, mit Uratok a bűnbánat Szentsége által meg ne bocsátana, és azt mondja: “Menj, és többé ne vétkezz!”

Áldott légy Uram, mindenség Ura és Istene, a te végtelen szeretetedért, a te felülmúl­hatatlan irgalmadért! Te mennyek országágnak kapuja! Mert “Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam”, - mondottad Uram. Hívj magadhoz bennünket Uram! Szent Ágostonnal mi is mondjule “Nyugtalan a mi szívünk, míg benned meg nem nyugszik. ” Áinen.

Testvérem és testvéreim! Ezt az imát sokszor mondogassátok el magatokban, mert mondom nektek, sehol máshol nyugalmat és békességet nem találtok, csak Jézus szentséges szent Szívénél, az irgalom folTásánál. Ezt a röpke fohászt elsóhajthatjátok bármikor, munkátok közben, jöttötökben, mentetekben és Krisztus közelében él lelketek.

Kapcsolatotok állandósu_on Krisztussal, Uratokkal, Istenetekkel, így váratlanul nem érhet benneteket semmi. Igy Krisztusban éltek!

 

Imádkozzatok, mint már annyiszor mondottam, a lelkeket meg kell menteni. Mondom ádáz küzdelem folyik a halhatatlan lelkekért. A sátán érzi, hogy ideje véges és mindinkább színre lép. Hisz vannak már az ő fiai itt a földön. Toborozzák az elvakult embert, a becsapottat, az elvakultat a sátán imádására. Tábora nőttön nő. Ezért mondottam annyiszor és most is mondom, imádkozzatok sokat, imádkozzatok! A szep­lőtelen szent Szűz, Isten anyja Mária győzelméért a gonosz felett! Nem is sejtitek, hogy ennek az imának mekkora értéke van és milyen hathatós a lelkek megmentésére.

Végezzétek munkátokat is Isten dicsőségére, éljetek úgy, hogy Isten színe előtt álltok. Ne legyetek gyávák! Legyetek hősök, Krisztus kicsi báránykái, mert nagy fegyver van a kezetekben, hathatósabb mindennél.

 

“Ajánljátok fel magatokat minden nap reggelén Jézus szentséges és irgalmas Szívének, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária szeplőtelen szent Szíve által és ő elrejt benneteket a gonosz elől.

 

Ne féljetek, Isten kicsi báránykái, még egyszer mondom, ne féljetek! Bízzátok magatokat Uratokra, Jézus Krisztusra, mert a jó Pásztor nem hagyja el az ő juhait, hanem bőséges legelőre viszi övéit, mert kitartottatok mindvégig. Mert utatok úttalan utakon, éles kövek között, tövisek között vezetett. De Uratok végtelen szeretete körül­vesz benneteket, előttetek is megy, hogy járhatóvá tegye utatokat. Védelmez benne­teket ha botladoztok, az ő irgalmas szeretete mindig talpra állít benneteket, mert szeretete végtelen. Testvéreim, csak előre, ami embemek lehetetlen, az Istennél minden lehetséges. Ezt Higgyétek, töretlen hittel és üdvözültök.

 

Testvérem és testvéreim! A megpróbáltatások ideje már elérkezett. De tudjátok, hogy aki Istené akar lenni az Istené is lesz. Akaratotokat adjátok Isten kezébe és nincs az az ördögi hatalom, ami az ő kezéből elragadhatna benneteket. Soha ne kételkedjetek. Emlékezzetek, mikor Uratok a vízen közeledett tanítványaihoz. A tanítványok meg­ijedtek és azt mondta Uratok: “Ne féljetek, én vagyok!” Ekkor Péter azt mondta: “Engedd Uram, hogy hozzád menjek!” Az Úr azt mondotta: ” Gyere! “Péter addig tudott csak a vízen járni, míg meg nem ijedt, hogy elsüllyed, és süllyedni kezdett. Ekkor Uratok, Jézus Krisztus azt mondta: “Miért kételkedtek?” Ez a példa nektek is szól,. Krisztusban soha ne kételkedjetek! Töretlen hittel, megfeszített akarattal előre Krisztushoz! És megtaláljátok lelketek nyugalmát, és körülvesz benneteket az örök szeretet és színről színre látjátok az Urat és Istent a végtelen igazságos, egyben végtelen szerető Atyátokat, a dicső Szentháromságot, ki irgalmát mindig igazsága fölé helyezi és így lesz ami embemek lehetetlen, Istennek minden lehetséges. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg benneteket testvérem és testvéreim az örök Atya, az ő szent Fia, a Szentlélek Úristen, ki irányít és vezet benneteket, a szeplőtelen szent Szűz, Isten anyja; Mária védelmezzen meg benneteket. Szent Mihály főangyal kardjának ereje tartsa távol tőletek a gonoszt. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, veled, értetek és veletek.

komment

süti beállítások módosítása