HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.06.23. 10:42 :: lowoa

1984. június 23.
 
 
A KEGYELEM BETÖLTI A VILÁGOT, CSAK BE KELL FOGADNI
 
 
Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ármin vagyok, ne félj!
 
Köszöntelek testvérem a mennyei Atya, az ő szent Fia, a mi Urunk, Jézus Krisztus és a lelket betöltő Szentlélek Isten szent nevével, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelme által.
Áldás, dicséret, imádás és hála neked, ki az Atya egyszülött fia vagy, ki nekünk Istenünk, megváltó jó pásztorunk vagy, ki Urunk és Istenünk és egyben barátunk lettél, és mint egyszülött, és mint elsőszülött, testvéreid is lehetünk, te, aki élsz és uralkodol igaz Isten, az Atya jobbján, mindöröktől és mindörökké. Ki eljövendő vagy az ég felhőin át, hogy ítéletet hirdess mindenek felett, az Atya dicsőségében Urunk, Jézus Krisztus, ki az Atya által mindeneknek teremtője vagy. Te szerető, te bölcs, te igazságos, te a jóság megtestesítője, te irgalmas, te kegyelmes, te igaz, te hűséges, te alázatos, felséges Istenünk! Ezért leborulva imádunk, és hálatelt szívvel mondunk köszönetet, és irgalmadért esedezünk, te Jákob Istene, te Izsák Istene, te a pátriárkák Is­tene, te, aki Mózes Istene vagy, könyörülj rajtunk. Te mindenség Istene, légy a menedékünk. Te gondviselő édes Isten hallgasd meg könyörgésünket. Amen.
      

 

Testvérem! Örülj a te Uradnak és Istenednek, mert szeret Téged, mert felemelt téged a porból és a sárból. Ki meghallgatja imáidat, kinek gondja van reád, ki tudja hány hajad szála hullott ki és hány lett fehérré. Ki tudja, minden lépésedet, ki tudja minden rejtett gondolatodat, ki ismeri küzdelmeidet, ki tudja, kik között élsz, ki tudja, hol lakol, és honnan fordulsz a te Urad és Istened felé.
 
Ne félj, és ne aggodalmaskodjál. Ügyed a te Urad kezében van, ki megadja a szükséges erőt, ki kegyelmével véd és erősít téged. Ezért mondom bátran, fordulj szembe a viharral, és ne akarj kitérni a harc elől, de azt mindig úgy cselekedjed, hogy kérd a te Urad kegyelmét és bízzál feltétel nélkül Uradban és Istenedben, és a legteljesebben ha­gyatkozzál a gondviselő Jézus Krisztusra.
 
Mint már annyiszor mondtam, hitben légy szilárd, mert a te Urad és Istened a feltétel nélküli hitet kéri, és bizalmat kér. Mert csak így szárnyal a lélek fel Istene felé. Mert a földi gondok, mint a rablánc fogva tartják, és felemelkedésében gátolják a te lelkedet A földi gondok ugyan érintik a te lelkedet, de arra vigyázz, nehogy rabbá tegyék. Ahogy tudomást szerzel a lelki megpróbáltatásokról, úgy add tovább a te Uradnak és hidd azt, hogy az Úr tudja csak igazán, hogy mit miért cselekszik.
 
Mint már annyiszor mondottam, hogy a kegyelemnek nagyon sok eszköze van a lelkek megmentésére. Az csakis a te Urad és Istened dolga, hogy kit, milyen úton vezet magához. Te csak imádkozz, a többi az Úr dolga.
 
Bízzál testvérem és remélj! Bízzál abban feltétel nélkül, hogy a te gondod, Urad és Istened gondja és remélj abban, hogy minden a te lelked üdvösségét szolgálja. Kérd a békét, a lélek békéjét magadra és családodra, és az Úr megadja.
 
Kérd az erőt, mert az felülről ontatik. A kegyelem az betölti a világot, mit csak a lélekbe kell fogadni. Ezért tárjátok ki lelketek kapuját, hogy lelketek megfürödhessen ebben az életet adó forrásban, hogy lelketek felölthesse a mennyei köntöst, mire jő a vőlegény, hogy lelketek kellőképpen legyen felékesítve, hogy a krisztusi lakomán résztvehessetek, kik megfáradtatok, kik arccal Krisztus felé fordultatok. Mert az Úr letöröl majd szemetekről minden könnyet és megfizet kinek-kinek érdemei szerint Ámen.
 
Most búcsúzom. Áldjon meg a mennyei Atya, ki szent vonzása által és végtelen nagy szeretetével tartja fenn a világot, a mi Urunk, Jézus Krisztus; ki odaadta szent eledelül magát, hogy életetek legyen benne. Örvendjen a szívetek, az ő nagy kegyelme által.
Vigasztaljon meg a vigasztaló Szentlélek és árasszon el benneteket szent világosságával, hogy az út, mi Krisztushoz visz, mindig látható legyen a részetekre.
 
Téged pedig testvérem, áldjon és erősítsen meg a mi Urunk, Jézus Krisztus. Ámen.

Ármin .

komment

süti beállítások módosítása