HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.06.25. 01:47 :: lowoa

1995.június 25.

 

AKI KÖVETNI AKAR, AZ MINDEN NAP TAGADJA MEG MAGÁT, VEGYE FEL KERESZTJÉT ÉS ÚGY KÖVESSEN ENGEM.

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, ki atyai szeretettel veszi körül az övéit, a Fiú, ki üdvösségetek szerzője, Jézus Krisztus, az Atya egyszülöttje, és Isten szent Lelkének kegyelmi ereje által. Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Dicsőítessék a te szent neved, mennyei örök Atyám! Áldassék és felmagasztaltassék most és mindörökké. Imádtassék és felmagasztaltassék a te szent Fiad; Jézus Krisztus, ki a helyes útra vezet benneteket, hogy elérhessétek azt, mi embemek lehetetlen, de Istennek minden lehetséges, hogy üdvösségetek legyen általa Krisztusban.Ki elvezet benneteket az Atyához, hogy bemutasson benneteket, mint övé­it, és azt mondhassa mennyei Atyátoknak: “Megőriztem Atyám, kiket nekem adtál. ” Hálát adunk neked ó, dicső Szentháromság, ezért a szeretetért. Mert tudjuk hányszor és hányszor elbukik az ember élete során, hányszor és hányszor jutott el a kárhozatig, de te Uram és én Istenem, szent kegyelmed által mindig utána nyúltál és kiemelted a pusztulásból, ha az a kegyelem nem is mindig simogatta, hanem ütött is az a kegyelem. Mert kinek a szép szó nem használ, annak kemény fenyítésre van szüksége, hogy felébredjen az evilág kábulatából, hogy bűnbánó szívvel hozzád forduljon, szabad akarata által, mert szent Lelked ereje rávezeti az igazságra, hogy különbséget tehessen a jó és a rossz között, akarata által.

Meg kell köszönni hálatelt szívvel mennyei Atyátoknak atyai szeretetét. Mert akkor is ugyanúgy szeret benneteket, ha büntet, vagy ha áld. Ö ismer benneteket és ő, de csak is ő tudja mikor mire van szüksége esendő lelketeknek. Mert magatok is megtapasz­taljátok, hogy amikor nagyon jól megy soro tok, milyen hamar megfeledkeztek Uratok­ról, Istenetekről. Kevélyekké és önteltté váltok. Milyen hamar rátapostok a nálatok szegényebbre, az elesettekre, észre sem veszitek őket. Sőt mi több, emberszámba sem

 

veszitek, pedig Istent embertársaitokon keresztül lehet igazán szeretni. Mert mi a főparancs: “Szeresd felebarátodat, mint önmagadat.”

Ne keressétek a mulandót, hanem a maradandót, amit a lélek magával visz a túlsó partr_ hol Atyátok visszavárja gyermekeit és szívére öleli őket. Ezek az igazi értékek, mi a világ szemében semmi, kikacagni való. Jegyezzétek meg, ami a testté az a testtel marad és lehúz, így hull a lélek alá, mert süketté és vakká tette magát az igazi értékekre. De aki a lelkével törődött, azt nem húzza le az anyag, az szárnyakat kap és emelkedik Ura és Istene felé.

Ezért áldunk és imádunk ó, dicső szentháromságú egy igaz Istenünk, ezért a végtelen kegyelemért, hogy ezt mint lehetőséget megadtad az embemek, mert Uratok; Jézus Krisztus minden ember előtt kinyitotta azt az ajtót, mi az üdvösségre vezet. De mindezt akaratotok alá helyezte. Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni. Mert mit mondott Uratok; “Aki követni akar, az minden nap tagadja meg magát, vegye fel keresztjét és úgy kövessen engem.” Tehát a kereszthordozás áldozatot követel. Két úrnak nem szolgálhattok. Nem lehet egyszerre élni a világnak is, és Istennek is.

Legyetek tudatában annak nap mint nap, hogy Istenéi vagytok és így éljetek és üdvö­zü1tök. És nincs mitől féljetek, mert mi ez a sóhajtásnyi élet az örök élethez képest, ha fel tudnátok fogni ennek a jelentőségét – ha a bűn nem homályosította volna el lelketek tükrét – nem követkemének azok a napok, mik eljövendők, minek érkezése megkez­dődött. De ti ne féljetek, Isten kicsi báránykái, kik nem a testnek éltek. Lelketek mi Istené, az fölött nincs hatalma a bűnös világnak, mert a lélek örök. Mert Istenből mint szikra pattant ki és ezt a szikrát annak adjátok akaratotok által, akinek akarjátok, mert szabad akaratú urak vagytok. Ha a második isteni személy; Jézus Krisztus nem jött volna el értetek, hogy kínhalála által megváltson benneteket, mind elvesmétek, mert az igazság kapuján senki sem jutott volna át.

Krisztus, a megváltó egy másik ajtót is megnyitott részetekre, az isteni irgalmasság kapuját, hova az embemek bűnbánó szívvel és lélekkel lehet belépni – a legnagyobb isteni ajándékkal, a bűnbánat szentsége által – de ez nélkül soha.

Ezért adjatok hálát, köszönjétek meg Uratoknak és Isteneteknek ezt az öletekbe hullott érdemtelenül kapott ajándékot. Áldjátok és magasztaljátok és alázatos szívvel köszön­

jétek meg nap mint nap, hogy felemel, hogy üdvösségre szólít benneteket az egy igaz Isten – a dicső Szentháromságban – úgy mint Atya, a Fiú; Jézus Krisztus, Isten szent Lelke; a Szentlélek Úristen. Ámen.

 

Testvérem és testvéreim! Imádkozni, engesztelni a lelkeket megmenteni kell, vagyIs imádkozni és dolgozni.

Ne töprengjetek! Bízzátok magatokat Istenre, mert gondja van rátok, ő soha nem hagyja el az övéit, bármi történik, ne féljetek! Aki Istené akar lenni, az Istené. Nem, soha sem Isten távolodik el tőletek, hanem ti, hitetekben ingatag emberek. Ezért mondottam annyiszor, de mondom most is; Imádkozni és dolgozni! Igy tudtok hatha­tósan védekezni a gonosz kísértő ellen és veletek nem tud mit kezdeni, és Uratok mellettetek van, nem hagy el benneteket, mert szent kegyelmének ereje felülmúl­hatatlan. Adjátok át magatokat, bízzatok benne feltétel nélkül, hisz értetek halt kín­halált, hogy üdvözüljetek.

Kérjétek Isten szent Lelkének erejét, a tisztánlátás kegyelmét, hogy szemetek az igazságot lássa, hogy fületek az igazságot hallja, hogy lábatok az igaz utat járja.

 

Soha ne legyetek megelégedve magatokkal, mert mindig jobbá és jobbá kell válni. Mert a gonosz szereti veletek elhitetni, hogy már nagyon jók vagytok. Jobbak, mint más. Ne higgyetek neki, mert kevélyekké váltok. El szeretné hitetni veletek, hogy már mindent megtettetek. Ne higgyetek neki, mert mindent elkövet, hogy valamiképpen letéritsen benneteket ajó útról. Ne, és ne higgyetek neki!

 

Legyetek alázatos szívűek. Legyetek jóakaratúak, mert a gyűlÖlködők és a rossz ­indulatú emberek nem lépnek be Isten országába. Bánjátok meg bűneiteket, nap mint nap kérjetek bocsánatot Istentől hiányosságaitok miatt. Bíráljátok meg tetteiteket szigorúan, nem elnézően. Legyetek összeszedettek! Legyetek bizalommal Uratok és Istentekhez, mint ahogy azt a kicsiny gyermek teszi, határtalan bizalommal. Ha ezt megtettétek és hogy megtehessétek, kérjétek Isten szent Lelkének erejét, kegyelmének végtelenségét és ő megadja nektek és semmitől se féljetek, mert Isten kezében vagytok és nincs az a hatalom, ami onnan elragadhatna benneteket. Mert ki Istenben él, Istenben hal is meg, és ki Istenben hal meg, az Istenben is támad fel, és Isten országában lakozik mindörökké. Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon és őrizzen meg benneteket testvéreim az örök mennyei Atya, ki várja érkezésed, az ő szent Fia; Jézus Krisztus, ki szent vére harmatával lemossa vétkeidet, hogy készen állj mikor Urad szólít. A Szentlélek Úristen világosságot gyújtson lelkedben. Világosítsa be ösvényedet, hogy a hazavezető úton el ne tévedj, ki a biztos úton vezet, a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja Mária legyen oltalmad, menedéked, legyen közbenjáród. Takarjon be szent palástja oltalmával, hol oly sok ember elfér, mert az ő anyai szíve senkit el nem taszít magától, ki oltalmát kéri. Szent Mihály főangyal védelmezzen küzdelmeidben. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted, veled, értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása