HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.04. 08:46 :: lowoa

1992. július 4.

 

LÁBOTOK BOROTVA ÉLEN TÁNCOL A TI MOSTANI VILÁGOTOKBAN

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az örök Atya, az ő szent fia, a mi Urunk; Jézus Krisztus és a lelket betöltő Szentlelke Úristen által. Ámen.

 

Imádkozzunk testvérem! Adjunk hálát az örökkön élőnek, a szentháromságú egy és igaz Istennek, a Krisztusnak, a Megváltónak az eljövendőnek és a megszentelő Szent­lélek Istennek, ki egy a Fiúval és ugyanakkor egy az Atyával. Kiket az egy igaz isteni szeretet forrasztott eggyé, most és mindörökkön örökké. Ámen.

 

Kérjük az Atya szeretetét és irgalmát, mit Szent Fiában testesített meg és a Lélek erejé­vel forrasztott eggyé a szeretetben, hogy mi egy, az hármas, és a három mégis egy legyen. Mert az Atya teremtett és megváltott is szent Fia által és a Szentlélek erejével megszentelte mindazt, mit alkotott. Imádunk téged, te igaz szentháromságú egy igaz Isten! Áldunk, magasztalunk és nem utolsó sorban szeretünk. Mert kiben a szeretet él abban Isten él. Mert Isten maga a szeretet, ki közétek szállt és köztetek él, most és mindörökké.

Könyörgünk hozzád te dicső Szentháromság, hogy hozzád térhessünk meg. Vonzzál a te szent erőddel, hogy Fiad a mi Urunk; Jézus Krisztus elvezessen bennünket hozzád, örök Atyám. Kérünk téged, te lelket betöltő Isten, vezéreld gondolatainkat, irányítsd lépteinket és világosítsd meg elménket, hogy szánk az igazat szólja, a szemünk az igazat lássa, a fiilünk az igazat hallja és szívünkben a te szereteted lángja lobogjon, hogy úgy tudjunk szeretni, mint ahogy te szeretsz minket Örök Atyánk. Ámen.

 

Testvérem, legyen a te lelked mindig összeszedett, kusza, hiábavaló gondolatoknak ne adj helyet a te szívedben. Mindig csak egy felé irányuljanak gondolataid, az igaz cél az örök fény, az örök világosság felé, hol Krisztus fénye ragyog be mindeneket.

Mint már annyiszor mondottam az út nehéz. Kik erre az útra lépnek megküzdenek minden lépésért, mert a világ nem engedi el könnyen a lelkedet.

 

Már azt is mondottam: a föld a sátán birodalma. Minden egyes lélekhez erőszakosan ragaszkodik. Emlékezzetek vissza Uratok és Istenetek, Jézus Krisztus megkísértésére. Hogyan csábította magát a második isteni személyt? A föld országait ígérte minden dicsőségével, mert mint mondotta: “Én kaptam és annak adom, akinek akarom.” Mert a gonosz nem volt teljesen tisztában azzal, hogy Jézus Isten fia, csak sejtette és bizonyosságot akart róla szerezni, és szerzett is, mikor Jézus, a Krisztus azt mondotta: “Ne kísértsd Uradat, Istenedet”. De továbbra sem hagyta el teljesen, mert tudta azt is, hogy Jézus Isten ugyan, de ugyanakkor szent istensége egy bizonyos mértékig az Örök Atyánál maradt, hogy mint valóságos ember járja végig azt a nehéz utat, hogy teljesen azonosulni tudjon az emberrel, örömében és bánatában, testi-lelki szenvedésében.

A ti Uratok nemcsak szent vérét hullatta a keresztfán, hanem keserves könnyei is áztatták e bűnös földet, mert veletek nevetett és veletek sirt. A Szentírás is többször tesz említést.

Sírt Lázár sírjánál, megsiratta Jeruzsálemet. De hányszor, de hányszor megsiratta az embert, mert tudta, hogy senkit akarata ellenér nem üdvözíthet. Mert istenségében látta azt is, hogy hány és hány emberért hiába hullatta szentséges szent vérét. Mert az ő szeretete végtelen, nem tesz különbséget, hogy ezt az embert szeretem, ezt az embert nem szeretem. Csak tetteiket ítéli el. Hisz mindenkiért ontotta a szent vérét. Csak a gőgös, szabad akaratú ember szegül ellent. Így lett jel, minek ellenszegülnek, mit az agg Simeon megjövendölt. De Uratok nemcsak szeret benneteket a kereszthalálig, ­minél több nincs – de kiszolgáltatta magát a sátán kénye-kedvére. Holott minden szenvedést lerázhatott volna magáról és széttaposhatta volna minden ellenségét, de nem tette, hanem tűrt és tűrt. Ez volt az Ő győzelme. Legyőzte emberi gyengeségét, mert mint mondatott; magára vette az ember minden tulajdonságát, kivéve a bűnt. Krisztus legyőzte a gonoszt és legyőzte emberi gyengeségét is, hisz az ember minden tulajdonságával jött a világra.

Ezért annyiszor mondottam, hagyatkozzatok egészen Krisztusra, mert senki úgy nem ismer benneteket, mint az értetek kereszthalált halt Uratok és Megváltótok. Soha ne kérjetek tőle földi dolgokat, mert tudja ő, hogy mi kell nektek.

 

Foglalkozzatok lelketekkel, mert az örök, a többi mind mulandó. Tudjátok meddig tart életetek az örökkévalósághoz képest? - Csak annyi, mint mikor a levél lehull a fáról. Csak ennyi, semmi több.

 

Lábotok borotvaélen táncol a ti mostani világotokban. A gonosz arat, a gonosz tobzódik. A kicsi nyáj pedig a farkasok között halad az örök legelőkre, hol az ő Ura és Istene megitatja őket az élet vízével és Atyátok letöröl minden könnyet. Ámen.

Testvérem! Azért ne féljen a ti szívetek, mert Uratok Istenetek veletek van, ki az ő kezét fogja, azt Krisztus nem engedi el soha. Mert mondotta: “Atyám kezéből senki el nem ragadhatja, mert Ő hatalmas Isten, mindeneknek ura.” Mert a gonosz is csak azért munkálkodhat, mert nektek szabad akaratotok van.

 

Mint mondottam: Úrnak és nem szolgának teremtett benneteket Istenetek, örökösnek, kiknek az örökséget érdemeik által ki kell érdemelni, hogy Isten fiaivá lesznek. Mert mit mondott Uratok Istenetek. “Felmegyek Atyámhoz és a ti Atyátokhoz.” Kell-e ennél több az embemek? Mert ennél több nincs. Ez nem ér meg egy sóhajtásnyi életet? Ezért mint annyiszor mondottam, legyetek éberek és imádkozzatok, hogy kísértésbe ne essetek és csak haladjatok a nehéz úton, hol Uratok, Jézus Krisztus keblére öleli megfáradt gyermekeit. Hisz már a keresztfán ölelésre tárta ki karjait, jelezve, hogy vár benneteket. Ámen.

Testvérem, most búcsúzom és azt mondom: áldjon meg az örök Atya, ki vonz és megtart, az ő Szent Fia, a kereszten halt megváltó Jézus Krisztus. A lelket betöltő Szentlélek Úristen, ki vezet benneteket a nehéz úton. Ámen.

 

Áldjon meg testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus és szent kegyelme őrizzen Téged. Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom érted és veled. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása