HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzenek.blogol.hu helyett uze-k.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

MAGDOLNA ASSZONY ÍRÁSAI Ármin által

2020.07.19. 06:11 :: lowoa

1992. július 19.

 

A LELKEK, AKIK MÁR MEGSZABADULTAK A TEST BÖRTÖNÉBŐL AZOKAT ISTEN A JÓSÁGOS ATYA MEGÍTÉLI ÉLETÜK SZERINT

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus. Áldott vagy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Atya Isten, a Fiú Isten, a Szentlélek Isten szent nevével, a Szentlélek Isten kiáradása által.

 

Imádkozzunk! Öröktől élő Örök Ige, te dicső Szentháromság. Ki örökké élsz a jelen­ben, ki nem volt és nem lesz, aki van! Mint mondottad Uram: Mózesnek az égő csipkebokorban: “ÉN VAGYOK, AKI VAN, AZ ÖRÖK JELENBEN ÉLŐ ÉS URAL­KODÓ, SZERETŐ ISTEN.” Áldott legyen a te szent neved, most és mindörökké. Könyörülj esendő gyermekeiden. Ne engedd, hogy a farkasok széttépjék szelíd bárányaidat. Sújts le igazságodban a gonoszra és szolgáltass igazságot a tieidnek. De irgalmas szereteted óvja és védje azt a megtépázott nyájat, kik a te aklodból valók.

 

Tisztítsd le a földről a salakot és hozd a földre a te szent városodat, hogy a tieidnek békessége legyen. Kérjük a szeplőtelenül fogantatott Szent Szüzet, hogy oltalmazzon, és anyai palástját fordítsa mentésünkre, hogy aki a tieid Uram, kitartó lélekkel térjenek haza az örök hazába, hol nincs vesződség, sem semmiféle baj, hol anyai szíved melen­geti a tieidet. És az örök Szeretet felemeli és inni ad a tiszta forrás vizéből, mi Isten trónjából fakad és életünk lészen benned, mindörökké. Ámen.

 

Testvérem! A kérdésre mit testvéred és az én testvérem hozzád és rajtad keresztül hozzám intézett a felelet a következő:

A lelkek, akik már megszabadultak a test börtönéből, azokat Isten, a jóságos Atya, az ő Szent Fia által megítéli, életük szerint. Aszerint, hogy ki mit teljesített abból a fela­datból, mit Ura és Istene neki adott. Mert mindenki megkapja a maga talentumát és azt miképp kamatoztatta. Nem elég csak megőrizni, azt kamatoztatni is kell, ez a külde­tésetek a földön.

Ki pedig eltékozolta talentumait, az kerül a gyehenna tűzére, mint szellem.

Ki megőrizte, de nem kamatoztatta, arra hosszú-hosszú lelki kínok várnak, míg minden adósságát le nem törleszti, míg lelke meg nem tisztul a kohóban, mint a vas.

De ki egy kicsit is tudott sáfárkodni talentumaival, az kicsi boldogságot kap és lelki szenvedéseiben kell a salaktól megszabadulnia.

 

Nincsenek véletlen találkozások. Mert Krisztus a jó pásztor észrevétlenül, de gyűjti egybe a nyájat, hogy erősítsék egymást Krisztusban.

Teljesen hagyatkozzatok Uratokra. Adjátok át magatokat, mert ő intézi ügyeiteket és higgyétek: bármi történik veletek, az a ti lelketek üdvét szolgálja és így alázatos szívűek lesztek, mert Uratok is alázatos szívű. Hagyjátok magatokban működni Isten szent Lelkét és üdvözültök. Ámen.

 

Most búcsúzom és üzenem:

 

“Aki az eke szarvára tette kezét, az ne forduljon hátra, ne nézzen se jobbra, sem balra, csak Krisztust lássa, mert ez az igazi cél.” Mert mint mondotta: “Aki követni akar, az tagadja meg magát és úgy kövessen engem” - és Krisztus nem rejtezik el előle. Kérje a tisztánlátás kegyelmét, a szellemek megkülönböztetésének kegyelmét és megadatik neki, hogy felismerje a bárányok között a farkast és Isten Lelke megvilágítja előtte az utat, hogy ne sötétben járjon, hanem Krisztus fényében és üdvözül.

 

Áldjon meg benneteket testvérem az Örök Atya, ki számontartja még a hajatok szálát is, a megváltó Jézus Krisztus, ki felkínálja bűneitekre a feloldozást. A lelkeket betöltő Szentlélek Úr Isten, ki irányítja gondolataitokat és erősíti hiteteket és elhalmoz ajándé­kaival, hogy Krisztus megváltói művének részeseivé tegyen benneteket. Szent kegyelme őrizzen és védjen benneteket. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája imádkozom értetek és veletek. Ármin.

komment

süti beállítások módosítása